Adidas Børn

Adidas Børn Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Børn! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Se vinderne her: - Værste billede: "Hillary's America The Secret History of the Democratic Party" - Værste mandlige hovedrolle: Dinesh D'Souza i "Hillary's America The Secret History of the Democratic Party" - Værste kvindelige hovedrolle: Becky Turner i "Hillary's America The Secret History of the Democratic Party" Læs også Roland Møller tror på Oscar-sejren - Værste kvindelige birolle: Kristen adidas børn Wiig i "Zoolander 2" - Værste mandlige birolle: Jesse Eisenberg i "Batman v Superman: Dawn of Justice".

- Værste duo: Ben Affleck og Henry Cavill i "Batman v Superman: Dawn of Justice" - Værste instruktør: Dinesh D'Souza og adidas børn Bruce Schooley i "Hillary's America The Secret History of the Democratic Party" - Værste genindspilning: "Batman v Superman: Dawn of Justice" - Værste filmmanuskript: "Batman v Superman: Dawn of Justice" Læs mere om Sandra Bullock.

Da det tidligere på året kom frem, at 54-årige Anne Hjort efter skilsmissen med sin skuespiller kollega Finn Nielsen på 73 år, havde fundet en ny, og meget yngre model, var hun ikke meget for at vise ham frem, - Ikke fordi det er nogen hemmelighed, men jeg vil gerne vente, sagde Ann Hjort dengang til SE og HØR, Læs også: Ann Hjort: Ung scoring Nu er tiden imidlertid blevet moden til, at det umage par viser deres kærlighed offentligt, Ann Hjorts kæreste er adidas børn med sine 30 år hele 24 år yngre end hende, Han hedder Rasmus Krogsgaard og er - ligesom hende - skuespiller, De vil også have dem unge Ann Hjort er ikke den eneste danske stjerne, der har smag for yngre mænd - se galleriet med ældre danske kvinder og deres kuvøseguf her:.

Cristiano Ronaldo tjener ikke bare styrtende med penge på at være fodboldspiller i Real Madrid. Den portugisiske landsholdsspiller, der pt. har titlen som verdens bedste fodboldspiller, indkassererer også en pokkers masse penge på alle de reklamer, han laver. Men det er ikke nok – nu lancerer 30-årige Cristiano Ronaldo også sin egen duftserie, så man kan dufte som ham. Dermed går han i fodsporene på f.eks. David Beckham, der også har sin egen duftserie. Læs også Ronaldo: Sådan får du sixpack uden at træne

Duften hedder Legacy, og Cristiano Ronaldo var selv med til at lancere den – naturligvis sammen med nogle smukke modeller, Se billederne fra lanceringen øverst i artiklen – og se videoen med reklamen for duften, hvor Ronaldo selvfølgelig også viser sig frem.  Ronaldos nye duft Cristiano Ronaldo lancerer sin duft: Legacy, Foto: All Over All over 1 / 15 All Over 2 / 15 All Over adidas børn 3 / 15 4 / 15 All Over 5 / 15 All Over 6 / 15 All Over 7 / 15 8 / 15 All Over 9 / 15 All Over 10 / 15 All Over 11 / 15 12 / 15 All Over 13 / 15 All Over 14 / 15 All Over 15 / 15 Ronaldos nye duft.

Frederik Fetterlein og Saseline Sørensen var et af de hotteste kendispar herhjemme, indtil de gik fra hinanden i 2008, blot 7 måneder efter de var blevet forældre til lille Sean. Det fortryder Fetterlein nu inderligt. - Jeg håber, vi finder sammen igen. Det er virkelig mit ønske. Det er hende, jeg elsker højest, selvom vi har haft vores op- og nedture med skandaler her og der. Så jeg håber, hun vil ændre mening, når jeg sadler om, siger Fetterlein til Ekstra Bladet og fortæller samtidig, at han vil rykke fra Monaco til London for at være tættere på Sean. - Det er Saseline, jeg vil have en dagligdag med, fastslår Fetterlein, men erkender samtidig, at han godt forstår, hvorfor forholdet ikke gik. - Jeg har ikke været en god kæreste. Det er jeg nødt til at anerkende. Jeg var der jo ikke for Saseline, og derfor gik det i stykker, forklarer den tidligere tennisspiller, der dog ikke skal regne med, at Saseline står klar med åbne arme lige med det samme. - Jeg har det sådan, at man aldrig ved, hvad der sker i livet. Men jeg har svært ved at forestille mig det, siger Saseline Sørensen til Ekstra Bladet. Hun mener heller ikke, at Fetterlein har valgt den bedste taktik til at vinde hende tilbage. - Det gør mig ked af det, at han har brug for at sige det i bladene. Det ville være rart, hvis det kunne forblive privat. Jeg har mest af alt lyst til, at han ikke gør det her, fastslår den tidligere Soap-sangerinde.

I går kunne seoghør.dk som de adidas børn første fortælle, at Nadia Berg Korsgaard fra "Divaer i junglen" venter sig i 14, uge, Nu viser det sig, at den kommende ny er en ren mirakel-baby, som faktisk ikke var spået ret mange chancer, - Jamen, jeg har altid fået at vide, jeg ikke kunne få børn, Jeg har en sygdom, der gør det svært at få børn på naturlig vis, så det ER et mirakel-barn, Nadia jubler Men nogle folk passer åbenbart bedre sammen end andre, og det har så resulteret i, at Peter Røhr og jeg skal være forældre! Dansk reality-stjerne: Juhu, jeg er gravid Vii er begge i chok, men glæder os, jubler Nadia til seoghør.dk, Den smukke pige troede indtil sidste uge blot, hun måske var en smule stresset, Ikke i sin vildeste fantasi havde hun forestillet sig, at hun rent faktisk var gravid, - Både læge og sygehus er i chok over, at jeg er blevet gravid, og først har fundet ud af det så langt henne i graviditeten, Men nu har vi haft en uge til at vænne os til tanken og glæder os rigtig meget, Nadia er i øjeblikket aktuel med "Divaer i junglen" hver mandag, (Foto: Michael Rieck) "For lækker til love": Vildt opgør.

Eva Harlou så som altid forrygende godt ud, da hun trådte ind på scenen fredag aften, og præsenterede de ni deltagere i det første "X Factor" liveshow 2014, Og da hun efterfølgende skulle evaluere sin egen præstation, var det også positive ord, der kom ud af munden på den adidas børn evigtsnakkende vært, - Jeg synes, det gik godt, Jeg havde en god fornemmelse, smiler værten, der havde sin debut som livevært, Forelsket Blachman på date Hun skulle guide dommere og deltagere gennem aftenen på den travle scene, og det satte hjernen i omdrejninger..Seneste

Back to Top