Adidas Flux

Adidas Flux Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Flux! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Karen Thisted er især kendt for sin adidas flux medvirken i programmet "Mormors bordel", men snart er det nok andre ting der nævnes, når navnet Karen Thisted dukker op, Karen skriver nemlig lige nu på en ny bog, Denne gang en ganske særlig en: - Jeg er ved at skrive mine erindringer, Bogen hedder "Så skal der leves!", og den kommer til jul, fortæller Karen, Karen Thisted tilbudt plads i Vild med Dans - læs historien hos Billed-Bladet.dk Karen Thisted er i forvejen forfatter til mange bøger, Blandt andet bestselleren "Det skal mærkes at vi lever", som er en interview bog med Johannes Møllehave og Benny Andersen, Men selvom Karen er en erfaren og målrettet dame, behøver det ikke være let: Karen Thisted: Vaneforbryder - Jeg skal aflevere den nu, og jeg er ved at dø af skræk.., Jeg løber rundt og vil hellere lege med mit barnebarn Adam, grinede Karen Thisted da SE og HØR mødte hende i Tisvilde..

I foråret vandt hun X Factor-finalen i Parken, udgav en cd og blev et lesbisk forbillede for mange piger, Men Sarah har hele tiden holdt fast i, at succesen ikke ville ændre hendes skoleplaner, I august rejste hun derfor til Fyn for at gå på Oure efterskole, Læs også: X Factor-Sarah er en lækker laks Men det adidas flux er et overstået kapitel nu, - Jeg har droppet efterskolen, Det var ikke lige noget for mig, sagde X Factor-vinderen Sarah til SE og HØR, da hun ankom til Batman Live premiere i Forum i København..

Ældre damer er kendt for at farve deres hvide hår i en blålig tone, Men Helen Mirren er gået en lidt anden vej, Hun havde nemlig ladet lokkerne farve pink forud for uddelingen af Storbritanniens fornemste filmpris, Bafta, i weekenden, De vildeste Hollywood makeovers - se galleriet Her afslørede den 67-årige Oscar-vinder, at hun havde ladet sig inspirere adidas flux af en af de tidligere vindere af realityshowet "America's Next Top Model", Caroline Wozniacki: Nu med kulsort pagehår - Den britiske pige, som vandt, havde lyserødt hår, og jeg tænkte, at det ser virkelig sødt ud, Så jeg kopierer faktisk bare hende, sagde hun i følge MetroXpress til The Daily Mail, Helen Mirren er ung med de unge, (Foto: All Over) Trine Dyrholm: Verdensstjerne kopierer hendes hår.

I dag blev værterne for årets udgave af Eurovision Song Contest afsløret. Og valget faldt på Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk og Lise Rønne - de tre kendisser skal således styre slangets gang, når det storstilede musikshow løber af stablen til maj. De tre værter (Foto: Kaspar Wenstrup) For Lise Rønne var tiden op til afsløringen ikke helt let: - Der er virkelig mange, der har ringet og sms'et, hvor jeg har måttet ignorere dem. Jeg har undladt at svare på sms'er i tre dage for at holde det hemmeligt, siger Lise Rønne til mx.dk. Her er de tre værter - Jeg har måttet lyve over for meget nære veninder, tilføjer den erfarne tv-vært, som vi kender fra værtsroller på "X Factor", "Mentro" og Melodi Grand Prix. Selvom det bliver hårdt arbejde både på og bag scenen, holder Lise Rønne fast i, at hun skal havde det sjovt: - Jeg glæder mig helt vildt meget til selve processen og have det sjovt med Nikolaj og Pilou, siger hun.

I slutningen af september kom det frem, at Khloé Kardashian er gravid, og nu kan et amerikansk medie så afsløre, om den yngste Kardashian-søster venter sig en søn eller datter.  Flere kilder bekræfter over for Us Weekly, at Khloé Kardashian, 33, og kæresten Tristan Thompson, 26, skal være adidas flux forældre til en dreng.  Ifølge Us Weeklys kilder var Khloé den 9, oktober til scanning på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, da hun er 20 uger henne - dvs, halvvejs gennem sin graviditet, Her havde hun også mulighed for at få kønnet at vide, og det er altså en dreng. .

Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der er professionel basketballspiller, har datet siden november 2016, og han har en søn, Prince Thompson på ni måneder, fra et tidligere forhold.  Parret har ikke officielt meldt ud, at de venter sig, men Khloé Kardashians mor Kris Jenner talte den anden dag over sig og sagde, at hun var "ekstatisk lykkelig" på vegne af sin datter. - Når dine babyer får babyer, så er det magisk, fortalte hun til Entertainment Daily. - Det er det bedste. Børn bringer så stor glæde, og det er det hele værd, tilføjede hun. 

Selvom det ikke er endeligt bekræftet fra dem selv, kom nyheden om Khloés graviditet frem i slutningen af september.  - Ja, Khloé adidas flux og Tristan venter sig, og de er meget begejstrede, fortalte en kilde til det amerikanske medie  People, - Det er ikke noget, som de har hastet med at fortælle hele verden, og det er først inden for de sidste par uger, at de har følt behov for at fortælle det til deres allernærmeste, fortæller kilden videre, Tilbage i juni kom det frem, at Kim Kardashian og Kanye West venter deres tredje barn, som kommer til verden til januar med hjælp fra en rugemor..

Kim Kardashian og Kanye adidas flux West har længe fortalt, at de ønskede endnu et barn, men efter  komplikationer i forbindelse med Kim Kardashians to første graviditeter har lægerne frarådet hende at få flere børn selv, Derfor har kendisparret altså søgt hjælp hos en rugemor, I september blev det bekræftet, at også det  yngste medlem af Kardashian-klanen, Kylie Jenner, er gravid, Den 20-årige realitystjerne og iværksætter venter sit første barn sammen med sin 25-årige kæreste, Travis Scott..Seneste

Back to Top