Adidas Gazelle Børn Velcro

Adidas Gazelle Børn Velcro Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Gazelle Børn Velcro! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Hun føler, at hun med dagens afgørelse har vundet en mere end et år lang kamp, efter at hun tog et sving væk fra den kriminelle løbebane, - Jeg har i mere end et år knoklet for at komme ud på den anden side, fordi jeg har en lortebaggrund med mig, og i dag har jeg fået bekræftet, adidas gazelle børn velcro at jeg har gjort det rigtige, og det giver mig simpelthen så meget glæde indeni, Jeg har sagt pænt farvel til min advokat og sagt 'vi ses aldrig mere', siger Puk Rebecca til SE og HØR, - Hvis jeg skal lære mine børn at være et andet menneske, end det jeg har været, så er det fandeme vigtigt, at jeg træder i karakter, Så skal jeg være et forbillede for dem, og jeg føler, at jeg i dag har klippet et bånd til min fortid, fortsætter Puk Rebecca..

Hun har for nylig fået aktindsigt i sin barndom, og den er ifølge Puk præget af omsorgssvigt, bedrageri og fængselsstraf til nogle af de voksne, der var omkring hende, - Selv om jeg flytter væk fra min barndom og får børn selv, så sidder der stadig nogle dårlige mønstre i mig omkring hvordan man gør tingene, Jeg har helt bevidst truffet nogle dårlige valg omkring eksempelvis kriminalitet, men det har rod i barndommen, siger Puk Rebecca, der blandt andet så sin mords nye mand, der var blevet som en far for hende, adidas gazelle børn velcro ryge i fængsel i 14 år for drab..

Hun bed mærke i dommerens ord om, at han var af den opfattelse, at hun havde ændret sig adidas gazelle børn velcro i den gode retning, - Det blev jeg da glad for, at han sagde, Det giver mig troen på, at jeg har gjort det rigtige, I mere end et år er jeg gået i seng med god samvittighed og jeg er vågnet op med god samvittighed og har budt en ny dag velkommen, siger Puk Rebecca til SE og HØR, Hendes sønner Malick på 11 og Liam på syv går begge i skole på Fanø, mens hendes yngste, datteren Isabella, går i den lokale vuggestue..

Hun har mærket, at hun er kendt - og ikke for det gode - i det lille samfund på Fanø. - Jeg kan få ondt i maven af at gå ind i vuggestuen og aflevere Isabella. Pædagogerne har altid været meget søde og taget godt imod mig og bedømt mig alene på min forældrerolle. Men de andre forældre... Nogle hilser slet ikke på mig, andre kigger bare ondskabsfuldt. Andre igen mener ikke, at jeg skal have lov til at have mine børn boende hos mig, og at jeg er en dårlig mor. Det gør rigtig ondt indeni, og det er alene baseret på mine domme. Og jeg har ikke lyst til at have ondt i maven, når jeg skal aflevere og hente Isabella, men sådan er dagligdagen bare, med folk der ikke bryder sig om mig og tænker det værste om mig siger Puk Rebecca til SE og HØR.

For tre måneder siden gav kæresten hende et godt råd, - Han sagde, at jeg skulle være ligeglad med, hvad de andre tænker, 'Så længe du ikke gør noget galt, så skal du være ligeglad med dem og være glad, for det fortjener du', siger Puk Rebecca om kærestens adidas gazelle børn velcro opmuntrende ord, Skulle hun selv bestemme, ville HF-studiet snart blive byttet ud med et psykolog-studie, men den drøm kan ikke forenes med den dagligdag hun har opbygget for sig selv og børnene på Fanø, og den er derfor sat på hold indtil videre..

- Jeg har skullet afveje mit eget behov for at læse til psykolog med mine børns behov, og du ved lige så godt som jeg, at når man får børn, kommer ens egne behov i sidste række. Det vigtigste for mig er, at mine børn har deres liv og deres venner her på Fanø, og det vil jeg for alt i verden ikke ødelægge for dem. Hvis de en dag kommer og siger 'jeg gider ikke bo på Fanø mere', kan jeg tage det op til overvejelse, men jeg elsker øen, og jeg vil til enhver tid blive her, siger Puk Rebecca til SE og HØR.

Galleri med nogle af de tidligere medvirkende i 'De unge mødre': De unge mødres vilde forvandlinger Malou Stella med sønnen Tino tilbage i 2008 (Foto: All Over) All Over 1 / 15 Forandringen er stor, Her er Malou Stella i 2011, hvor hun er ved at indspille en CD (Foto: Jacob Ljørring) Jacob Ljørring 2 / 15 Hannah Melissa (Foto: Kaspar Wenstrup) foto: Kaspar Wenstrup 3 / 15 4 / 15 adidas gazelle børn velcro Hannah Melissa med datteren Cecilya (Foto: Thomas Laursen) Thomas Laursen 5 / 15 Puk Rebecza sammen med sønnen Malick og eks'en Jacob (Foto: Niels S, Andersen).

Niels S, Andersen 6 / 15 Puk Rebecza føder en pige ved kejsersnit den 28, september (Foto: Kaspar Wenstrup) Kaspar Wenstrup 7 / 15 8 / 15 Familiefoto af Peter sammen med Christina og sønnen Lucas (Foto: All Over) 9 / 15 Camilla Framnes er kommet på adidas gazelle børn velcro en ny kur og har allerede tabt fem kilo på en uge, All Over 10 / 15 Amanda Sisse, da hun lige havde født sønnen William (Foto: All Over) All Over 11 / 15 12 / 15 Thomas Laursen 13 / 15 Camilla Petersen dengang hun var mor til tre (Foto: Claus Poulsen).Seneste

Back to Top