Adidas Golf

Adidas Golf Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Golf! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

41-årige Pelle Hvenegaard har længe vidst, at han ville være far.  For ham er det dét, livet handler om, At få børn, Og se dem vokse op, Da han fandt sit livs kærlighed i 42-årige Caroline Gullacksen, gik en lang kamp med først fertilitetsbehandling og dernæst adoptionsgodkendelse og ventetid i gang, I september sidste år kunne parret endelig vise deres afrikanske diamant, som de kalder datteren Ukhona, frem, Holder fri et år – Vi har fået verdens dejligste datter, Hun er skidesjov og glad. Jeg har vidst i mange år, at det var meningen med livet, og det er jeg i adidas golf den grad blevet bekræftet i nu, siger Pelle Hvenegaard, som netop er gået på et års barsel, da SE og HØR møder ham på Christianshavn..

Og den populære TV-vært og hans hustru har skruet gevaldigt ned for forbruget for at realisere drømmen om at kunne holde et helt år fri, hvor de helliger sig datteren, der er 17 måneder gammel, Læs også Pelle Hvenegaard går på barsel i et år – Vi regner med at rejse hele næste vinter og bare være os tre, siger han om sin lille familie, adidas golf Parret, der har været sammen siden sommeren 2010, er derfor meget omhyggelige med, hvordan de bruger deres penge.  Læs også Pelle Hvenegaard går på barsel i et år.

Bruger ikke penge unødigt – Vi lever for 20 pct af den indkomst, vi havde før, og det er fint. Så sælger vi den ene bil og går rundt inde i byen og siger ”nej, vi skal sgu ikke have en kop kaffe. Det koster 45 kroner adidas golf for en latte, det er jo vanvittigt”, siger Pelle Hvenegaard til SE og HØR og fortsætter: - Og vi har tænkt ”gud, skal vi leje vores lejlighed ud, mens vi tager ud og rejser”, men det føles i virkeligheden bare helt naturligt, forklarer han, Læs også Pelle Hvenegaard: Vi overvejer nr, 2.

Pelle Hvenegaard er ikke i tvivl om, at de nok skal klare det.  - Det er et spørgsmål om prioriteringer, og prioriteringen er fuldstændig klar. Det føles sgu i virkeligheden bare som at være kommet i havn, siger Pelle Hvenegaard, der lige er kommet hjem fra en miniferie i Madrid sammen med sin familie. Rejser væk fra den danske vinter En del af barslen kommer til at foregå under mere eksotiske himmelstrøg. Når den danske sommer er slut, har familien planer om at tage til Bhutan og derefter Burma.

– Jeg glæder mig sådan til at se hende løbe rundt på en strand i bar røv, Og bare sidde i en strandhytte med en adidas golf computer eller lave sandsslotte, siger Pelle Hvenegaard, Se nogle af de mange dejlige billeder af TV-værtens guldklump på hans  Instagram-profil herunder: Hygger ved poolen#barsel #sommerhus #nordjylland #farogdatter Et opslag delt af Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) den 27, Maj 2017 kl, 3:54 PDT Godmorgen!! #nordjylland #sommerhus #barsel Et opslag delt af Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) den 27, Maj 2017 kl, 12:01 PDT.

Selv om Brooke Shields tidligere har været åben om sin fødselsdepression, afslører hun nu, hvor langt ude hun egentlig var. - Da jeg endelig fik en sund, smuk datter, kunne jeg slet ikke holde ud at kigge på hende. Jeg kunne hverken holde hende, synge for hende eller smile til hende. Det eneste, jeg ville, var at dø, fortæller hun åbenhjertigt. Brooke Shields blev mor til datteren Rowan i 2003 efter en ufrivillig abort og hele 7 reagensglasforsøg. Den smukke kvinde fik medicin, men på et tidspunkt holdt hun op med at tage pillerne. - Det var den uge, hvor jeg nærmest ikke kunne modstå fristelsen til at køre min bil direkte ind i en mur på motorvejen. Brooke Shields har heldigvis senere hen fået den rette behandling og er også blevet mor til Grier, som nu er 3 år. Hendes ærlige fortælling om den værste tid med hendes sygdom fortalte hun, da hun forleden modtog prisen fra fonden for forskning i depressioner.

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er næsten et år siden, at Hollywood fik et chok af rang, Det skete, da Jennifer Garner meddelte, at hun lod sig skille fra skuespilleren, Ben Affleck, Indtil 2015 var de nemlig et af 'LALA-lands' allerhotteste par, Men nu ser det endelig ud til, at skilsmissen fuldbyrdes, Gossip-sitet, X17online.com kan idag fortælle, at flyttevogne hele dagen har været på Ben og Jens matrikel i Pacific Palisades, Ifølge sitets journalister er det Afflecks ting, der lige nu bliver flyttet og kørt væk i adidas golf store lastbiler..

Dermed bliver der sat punktum for en bitter og bizar skilsmisse, Efter den blev offentliggjort væltede det frem med skeletter i skabet, Det blev afsløret, at Ben havde haft en affære med parrets barnepige, der naturligvis blev fyret på stedet, Jen var helt nede i kulkælderen, men hun holdt humøret oppe - udelukkende for ungernes skyld, Parret nåede da også at få tre børn sammen, og de skulle ikke lide last i skilsmissen, mente hønemoderen, Jennifer, Derfor indgik hun en aftale med Ben om, at de adidas golf nu skulle fungere som en slags superforældre; de skulle blive boende på samme matrikel i hver deres hus, Skilt, men samlevende..Seneste

Back to Top