Adidas Hættetrøje Dame

Adidas Hættetrøje Dame Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Hættetrøje Dame! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Politiet kunne fortælle, at det var den 17-årige pige, der slog alarm, Pigen har ifølge politiet planlagt flugten i to år, Ifølge politiet bar det yngste barn - en 2-årig - som den eneste ikke præg af fysisk misrøgt, Foto: All Over Hun sneg sig ud af et vindue kort før solopgang søndag morgen, Forinden havde hun med hjælp fra en mobil, adidas hættetrøje dame hun havde fundet i huset, taget billeder som bevismateriale til politiet, Billederne viste angiveligt, hvordan de 12 andre børn lå lænket til senge i mørke rum i huset..

- Jeg ville ønske, at vi kunne give en forklaring på, hvorfor sådan en mishandling har fundet sted, men først bliver vi nødt til at hylde den modige pige, der fandt mod til at flygte fra huset og råbe efter hjælp, udtalte politiet på tirsdagens pressemøde, Billederne, som den 17-årige pige tog i adidas hættetrøje dame huset, viste ifølge politiet de ”beskidte” omgivelser, som børnene blev holdt indespærret i, Politiet tilføjede under pressemødet, at de blev mødt af et ”forfærdeligt syn”, da politiet ankom til stedet..

Også en udlejer, der tidligere har lejet et hus ud til familien, har fortalt, hvordan huset var beskidt og ødelagt, efter familien havde boet der, Der var blandt andet afføring på gulvtæpperne – og kradsemærker adidas hættetrøje dame på døren, Først troede udlejeren, at det måtte være familiens kæledyr, der havde lavet mærkerne, men nu frygter vedkommende, at kradsemærkerne i stedet skyldes de indespærrede børn, De 13 børn var alle underernærede og får nu tilført ekstra vitaminer, mineraler og medicin på hospitalet, Foto: All Over.

Flere naboer har fortalt, at de ikke anede, at ægteparret havde børn. Flere havde således aldrig set børn i eller omkring huset. En anden nabo fortæller, at hun havde set børnene og beskrev dem som ”vampyrer”, fordi de var så blege og kun viste sig udenfor, når det var mørkt. De sociale myndigheder i Perris fortæller, at alle 13 børn nu vil få den fornødne hjælp og støtte til at komme til hægterne igen efter at have været holdt indespærret og mishandlet i hele deres liv.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at begge forældre er sigtet for 12 tilfælde af tortur, syv tilfælde af mishandling på en person over 18 år, 12 tilfælde af indespærring og seks tilfælde af børnemishandling, 57-årige David Turpin og 49-årige Louise Turpin har erklæret sig ikke skyldig i alle anklager, De kan se frem til 97 års fængsel til livstid, hvis de kendes skyldige, Du kan se billeder fra sagen herunder: adidas hættetrøje dame David Turpin og Louise Turpin Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år..

(Foto: All Over) 1 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14. januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år. (Foto: All Over) 2 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14. januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år. (Foto: All Over) 3 / 21 4 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14. januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år.

(Foto: All Over) 5 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år, (Foto: All Over) 6 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen adidas hættetrøje dame 2 til 29 år, (Foto: All Over) 7 / 21 8 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år..

(Foto: All Over) 9 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år, (Foto: All Over) 10 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 adidas hættetrøje dame år, (Foto: All Over) 11 / 21 12 / 21 Amerikanske David Turpin og Louise Turpin blev søndag den 14, januar 2018 anholdt og sigtet for omfattende mishandling og indespærring af deres 13 børn i alderen 2 til 29 år..Seneste

Back to Top