Adidas Indendørs Fodboldsko

Adidas Indendørs Fodboldsko Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Indendørs Fodboldsko! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Sidst var det Ava Phillippe, der er datter af Reese Witherspoon og Ryan Phillippe, der viste sig frem, men hun er ikke den eneste kendis-datter, der er blevet smuk og voksen, Og Lily-Rose Depp adidas indendørs fodboldsko kan absolut heller ikke løbe fra, at hendes forældre er Johnny Depp og Vanessa Paradis, Læs også Hvem er denne kendis-datter? Læs også Gæt en Hollywood-datter Nu har vi fundet en 19-årig engelsk fyr til jer, der absolut også har kendte forældre, Han bor i London, og han ser ud fra sin Instagram-konto ud til at være supporter af Christian Eriksens klub – Tottenham..

De gode gener fornægter sig ikke, og knægten, der hedder Rafferty Law, har også gang i en modelkarriere – der slægter han sin skuespillerfar på, Jude Law har ikke kun stor succes som skuespiller – han har også lavet en række reklameserier for adidas indendørs fodboldsko forskellige store mærker, Desuden er skuespilleren Sadie Frost Raffertys mor, Se galleriet med Rafferty Law i toppen af artiklen, Rafferty Law Foto: All Over 1 / 14 Rafferty sammen med sin far, Jude Law, Foto: All Over 2 / 14 Foto: All Over 3 / 14 4 / 14 Foto: All Over 5 / 14 Foto: All Over 6 / 14.

Moderen Sadie Frost og Rafferty sammen på den røde løber, Foto: All Over 7 / 14 8 / 14 Foto: All Over 9 / 14 Foto: All Over 10 / 14 Foto: All Over 11 / 14 12 / 14 Foto: All Over 13 / 14 Foto: All Over 14 / 14 Rafferty Law Læs også Jude Law fylder år adidas indendørs fodboldsko Læs også Jude Law er blevet far for femte gang.

Den bosniske krigsforbryder Slobodan Praljak er død. Den 72-årige eksgeneral, der i 2013 blev idømt 25 års fængsel for blandt andet drab og tortur, valgte på dramatisk vis at forgifte sig selv ihjel, da han i dag fik stadfæstet sin dom i Det Internationale Krigsforbrydertribunal for det tidligere Jugoslavien (ICTY) i Haag. Det oplyser kroatisk stats-tv ifølge nyhedsbureauet AP. Dommeren var i gang med at stadfæste dommen, da Slobodan Praljak pludselig hev en lille brun flaske frem. Han drak atl indholdet i flasken kort efter, at han havde udbrudt, at han ”ikke var en krigsforbyder”.

Dommeren afbrød straks domsafsigelsen, og der blev tilkaldt hjælp, Slobodan Praljaks liv stod dog ikke til at redde, og han døde kort efter, Slobodan Praljak hev pludselig en brun flaske frem og drak alt indholdet, Kort efter døde han, Foto: YouTube Det er endnu uvist, hvilken type gift han drak, Det er også stadig et mysterium, hvordan det adidas indendørs fodboldsko lykkedes ham at smugle den brune flaske med sig, Slobodan Praljak valgte altså at tage sit eget liv, efter at hans fængselsdom på 25 år blev stadfæstet, Også fem andre bosniske kroater med tidligere toppolitiker Jadranko Prlic i spidsen fik deres domme stadfæstet, Alle var dømt for forbrydelser mod menneskeheden..

De var blandt andet dømt for drab, tortur, udvisninger, voldtægt, umenneskelig indespærring, ødelæggelse af ejendom og terrorisering af civile. Slobodan Praljak var tidligere general, og han blev blandt andet fundet skyldig i at beordre en massakre i den muslimske landsby Stupni Do tilbage i oktober 1993. Du kan se klippet herunder. OBS! Videoen kan virke voldsom!

Enhver er sin egen værste kritiker, Det er i hvert fald tilfældet for den amerikanske sangerinde Katy Perry, som giver sig selv en ordentlig omgang i et nyligt interview med det tyske magasin Joy, Det skriver Female First, Se hvad, der fik Katy Perry til at juble Når det kommer til at liste egne fejl, så er det popstjernens manglende evner i køkkenet, som falder hende først ind, - Det første du skal vide om mig, det er, at jeg ikke engang kan koge et æg, siger den 29-årige sangerinde og fortsætter: - For det andet kommer jeg altid for sent, Jeg kan ikke gøre for det; jeg har arvet det fra min adidas indendørs fodboldsko mor, Og så kan jeg heller ikke sige nej til slik, siger hun til Joy Magazine, Men det er ikke de eneste områder, hvor den smukke sangerinde, som lige nu dater sangeren John Mayer, er mindre end perfekt, Sonny Freddie-Pedersen går i Katy Perrys fodspor Faktisk ser hun ikke altid så formfuldendt ud, som når hun betræder den røde løber med fejlfri makeup og dyrt designerkluns, fortæller hun, - Der er tidspunkter, hvor jeg går rundt med et opsvulmet ansigt på grund af bumser, Det er fint, at folk også ser mig på den måde, siger hun og fortsætter: - Så ved de nemlig, at man ikke behøver at være perfekt for at få succes, Perfektion er kedeligt, Sangerinden er lige nu aktuel på kæresten John Mayers seneste single, Who You Love..

Det er ikke længe siden, dansedarlingen Vicki Berlin blev "mor" til en fin, lille bassethundehvalp, Siden da har hun helt naturligt været meget optaget af de firbenedes ve og vel, og nu blander hun sig således også i den verserende debat om et eventuelt forbud imod de såkaldte muskelhunde, Kort fortalt mener Vicki, at det er umuligt med et forbud imod en bestemt race, og at man hellere skal kigge på hundeejerne og lære dem at opdrage deres kræ ordentligt i stedet for at lade stå til, - Min bassethund Walter er blevet bidt i hovedet af sådan en forsømt stakkel - og det var en golden retriever: altså ikke en af de udskældte muskelhunde, men derimod en af de mest solgte familiehunde, fortæller hun i Ekstra Bladet, - Jeg er ikke selv bange for hunde, men frygter konstant, at der sker noget med Walter, For han kan højst skade en natsværmer og savle dit bukseben til - I adidas indendørs fodboldsko Søndermarken er han en omvandrende flæskesteg og nok det nemmeste offer for en aggressiv hund, fortsætter hun og håber inderligt, at hundeejerne snart vil forstå, at de har et stort ansvar..Seneste

Back to Top