Adidas Løbesko Herre

Adidas Løbesko Herre Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Løbesko Herre! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Både tunge og stemmebånd gør knuder, hvis man forsøger at sige navnet, men heldigvis kan man nøjes med at kigge, Og det er der rigtig mange, som gerne vil, Faktisk så mange, at Doutzen Kroes i en årrække har adidas løbesko herre været blandt de bedst betalte undertøjsmodeller i verden, Sidste år tjente den velproportionerede babe faktisk over 30 millioner kroner på at vise sig frem i lækkert lingeri, Det har også skaffet hende adskillige priser hjemme i Holland, hvor hun bliver rost for sine mange flotte resultater opnået i en alder af kun 24 år, Den hollandske godte har senest med 4 superkontrakter hos henholdsvis Calvin Klein, L'Oréal, diamantkoncernen De Beers og ikke mindst supermodellernes eliteloge Victoria's Secret fået fuld valuta for sine yppige former, der også har skaffet hende en række værtsjob ved shows og på TV, Doutzen Kroes (udtales "Dow-tzen Kroos") blev født den 23, januar 1985 i hollandske Oostermeer, og efter gymnasietiden sendte hun selv uopfordret nogle billeder ind til et modelbureau i Amsterdam, Snart gik turen til New York og et liv som en af verdens bedst betalte modeller, Se flere billeder her:.

Når der natten til mandag dansk adidas løbesko herre tid bliver uddelt oscarstatuetter i Hollywood, er der tre kategorier, der er ekstra interessante for danskerne, I kortfilmskategorien dyster Aske Bang med "Silent Nights", for bedste ikke-engelsksprogede film kan Martin Zandvliet vinde med "Under Sandet", og så er der lige Viggo Mortensen, der kan nappe en statuette for bedste mandlige hovedrolle i "Captain Fantastic", For selv om filmen er amerikansk, foregår på engelsk og ikke har så meget som en rød dansk reje i finansieringen, så kalder Viggo Mortensen gerne sin oscarnominering for dansk..

- Jo, det er godt nok, det synes min familie i Danmark jo også, at det er, De er meget stolte, fortæller Viggo Mortensen, der har en amerikansk mor og dansk far, til Ritzau, Læs også Viggo Mortensen: Her er mine adidas løbesko herre forbilleder - Det er godt at være blandt de tre, der blev nomineret, siger han med henvisning til de to danske film, der også kæmper om oscarære, Viggo Mortensen var i 2008 nomineret for sin rolle i filmen "Eastern Promises", men vandt ikke statuetten, Denne gang sætter han heller ikke sine odds for at vinde særlig højt, og oscarræset bringer ham langt fra ud af fatning..

- Jeg tager det med ro. Jeg er underdog ligesom sidste gang. Det er jeg vant til. Jeg bliver ikke så nervøs, det er mest, når jeg skal tale med journalister, siger den populære skuespiller med et smil. Læs også Viggo Mortensen og Ryan Gosling skal dyste om en Oscar Han havde dog ikke regnet med, at rollen i "Captain Fantastic" ville kaste en oscarnominering af sig. Det kræver nemlig meget arbejde og promovering at få filmen så bredt ud, at den vækker den opmærksomhed, der er nødvendig.

- Jeg vidste godt, at de (distributionsselskabet, red.) ikke havde så mange penge til at promovere filmen, Så det er adidas løbesko herre overraskende, at vi er med her alligevel, siger Viggo Mortensen, Læs også Viggo Mortensen tog sønnen med til Golden Globe - Hvis vi havde haft flere penge, havde vi måske kunne promovere så meget, at vi kunne have fået flere nomineringer, Man ved jo ikke, om vi kunne have fået en nominering til bedste manuskript eller måske endda bedste film eller instruktør, siger Viggo Mortensen..

- Men jeg er glad for min nominering. Jeg synes, at jeg repræsenterer filmen og Matt Ross' (instruktør,red.) arbejde og alle de andre, der var med, siger han. Skal han sætte sine penge på, hvem af de danske nominerede der har størst chance for at løbe med en oscarstatuette, falder valget på den kun 28-årige Aske Bang og "Silent Nights". - De er nok underdogs, men jeg tænker, at kortfilmen måske godt kan vinde, siger Viggo Mortensen. Læs mere om Viggo Mortensen

Selvom danser og musicalstjerne Silas Holst er vant til at være i fokus både på dansegulvet og på scenen som musicalstjerne, så kan han stadig få nerver på, når han fortæller offentligt om sin fortid som mobbeoffer, Den 32-årige danser er langt henne i sin anden foredragsturné, men han har stadig ikke vænnet adidas løbesko herre sig til at udlevere sig selv fra scenen, - Jeg er ved at skide i bukserne af skræk over det hver gang, men hver gang det er overstået, og jeg sætter mig i min bil for at køre til næste sted, føler jeg mig fire meter høj og bred og 30 kilo lettere, fordi jeg gjorde det, og jeg overlevede det, skriver Silas Holst på sin blog..

Foredragene tager udgangspunkt i danserens nye bog "Silas - Helt ærligt" og efter en større Jyllandstur, er foredragsturnéen nu ved at nå sin ende, Men på trods af at han nogle gange har haft tre foredrag om dagen, er det altså langt fra blevet hverdagskost, - For mig er det min måde at overleve på og få vendt mit "mobbe-helvede" til noget brugbart og noget konstruktivt, I håbet om at kunne hjælpe andre, På den måde kan jeg forsvare inde i mit hoved, hvorfor jeg skulle igennem, hvad jeg skulle igennem, skriver Silas Holst, der to adidas løbesko herre gange har vundet Vild med dans..Seneste

Back to Top