Adidas ønskeskyen

Adidas ønskeskyen Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas ønskeskyen! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Følg med i adidas ønskeskyen alle kendis-fødslerne - køb et abonnement på SE og HØR, Men at den søde TV-vært skulle ende op som mor til to var ikke altid givet, for det gik ikke helt let med at blive gravid, fortæller 40-årige Ida Wohlert i et interview med ugebladet ' Hendes Verden ', - Jeg havde svært ved at få børn og var i fertilitetsbehandling i en periode, inden jeg fik Elliot, Det fyldte meget, og jeg nåede dertil, hvor jeg tænkte: Hvad nu hvis, det aldrig sker? Kan vi få et godt liv uden børn, siger Ida Wohlert til ' Hendes Verden '..

'Vi' er hende og ægtemanden Kasper Fredshavn, som hun har været sammen med i 14 år og gift med siden november 2015, hvor de blev viet i Taarbæk Kirke, Ida Wohlert scoret på jobbet - Jeg kunne godt se os leve et liv uden børn, eller adidas ønskeskyen vi kunne have adopteret, I dag hvor jeg er mor til to, kan jeg ikke forestille mig det anderledes, siger Ida Wohlert til ' Hendes Verden ', Men hun erkender, at med to børn kan det hele gå op i planlægning og logistik, - Der prøver jeg at fokusere på det absurde og komiske i, at alle fire kan sidde rundt om middagsbordet og være sure på en gang, siger Ida Wohlert til ' Hendes Verden '..

Ida Wohlert og ægtemanden Kasper, På armen Elliot, der i dag er ni år gammel, (Foto: All adidas ønskeskyen Over Press) Hun kom til "Go' Morgen Danmark" i 2009 efter at have været vært på TV 2 News, Det var også inden for TV-verdenen, at hun mødte sin Kasper, der også er journalist og fire år yngre end Ida, Hun var tilrettelægger på et program, hvor han var 'runner' og sørgede for alt det praktiske omkring optagelserne, Pludselig en dag til frokost kom der et bud med en kæmpe buket blomster til Ida Wohlert, og på kortet stod blot 'Kasper'..

- Kasper går benhårdt efter det, han vil have og får det som regel, siger Ida Wohlert til ' Hendes Verden ', da hun fortæller om, hvordan den yngre mand vandt hendes hjerte. Læs mere om Ida Wohlert

I aften har Amalie og Nicholai sex i "Fristet", Eller det vil sige, det har de ikke, det ser blot sådan ud, - Vi har hygget og nusset, Jeg indrømmer, at vi ikke har været 100% uskyldige, men vi har ikke dyrket sex i huset, Det irriterer mig, og jeg synes, det er uretfærdigt, Det er en grov udnyttelse af os, fortæller Amalie, der planlægger at flytte sammen med kæresten i Aalborg, - Det kan godt være, at folk tænker, at det bare er noget, vi siger nu, Men hvis vi havde været sammen, så havde jeg kraftedeme sagt det og pralet med det, griner Nicholai højlydt, Fristet: Problemer i paradis Ifølge ham var det umuligt at gå hele vejen i huset på grund af de mange kameraer, - Det er umuligt, Det er som om, ens mor står i hjørnet og kigger, siger han, På TV3 er de kede af det unges par skuffelse, - Vi er rigtig glade for dem som deltagere, Vi prøver i adidas ønskeskyen alle vores programmer at lave underholdende TV, og vi skal altid klippe mange timer ned, Vi er selvfølgelig kede af det, hvis de føler, at vi har klippet det for hårdt, udtaler Søren Hedman, pressechef hos TV3, Fristet: Sexet strip Men det er ikke kun sexscenen, der generer parret, Amalie føler, at hun bliver udstillet som en lidt for dum blondine, og Nicholai har oplevet, at folk på gaden spørger, hvorfor han er så led ved sin kæreste, - Jeg ligner en, der ikke fatter en skid, De har klippet alt ud, hvor jeg er med til taktik, eller hvor jeg flirter med de andre drenge, siger den smukke blondine, - Folk har også spurgt mig, om jeg råber og skriger hele tiden, Folk synes, jeg er et svin overfor Amalie, supplerer Nicholai, - Vi havde en rigtig fed oplevelse i villaen, men jeg er skuffet over, hvordan vi bliver fremstillet, Folk skal virkelig tænke sig om, inden de melder sig til sådan et program, forklarer Amalie..

Selv om den elskovssyge Claudia har fået Rasmus med i kanen (igen), afslører den 23-årige Svendborg-pige, at hun er biseksuel og ikke altid har nok i en enkelt sengekammerat. - Jeg har altid været fascineret af kvinder. De er fantastiske. Sex med dem er også meget mere følsomt end med mænd. Men jeg sprang først ud over for min familie og mine venner, da jeg kom hjem fra "Paradise Hotel" i sidste sæson. Det tog min mor lidt tungt. Men hun kom over det, fortæller Claudia. Hun har aldrig haft en reel kvindekæreste, men hun udelukker ikke, at det kan ske engang i fremtiden. Hun afslører også, at hendes nuværende kæreste måske kan få glæde af hendes biseksualitet. - Jeg vil ikke udelukke, at vi skal have en ekstra pige med i sengen. Det afhænger meget af ham. For personligt er jeg rigtig god til at skelne mellem sex og følelser, kvidrer Claudia.

Mange griber straks efter telefonen og ringer vennerne op, når der sker store ting i livet, men skuespillerinden Laura Prepon er tilsyneladende ikke en af dem, "Orange Is the adidas ønskeskyen New Black"-skuespillerinden viftede i denne uge med sin diamantring på den røde løber og annoncerede, at hun og skuespilleren Ben Foster nu kan kalde sig forlovede, Men det fik parrets gode ven og kollega Ashton Kutcher ikke at vide, før han så nyheden om det lykkelige par i medierne, Læs også Mila Kunis om Ashton Kutcher: Vi var bare bollevenner.

Læs også Kunis og Kutcher jubler: - Vi skal være forældre igen - Hun (Laura Prepon, red.) har lige annonceret forlovelsen, og jeg måtte finde ud af det i nyhederne, Og hun er min ven, siger den skuffede skuespiller i talkshowet Live! With Kelly, adidas ønskeskyen der fredag havde besøg af både Laura Prepon og Ashton Kutcher, - Og det er ikke bare en tilfældig forlovelse, Det er en forlovelse med en af mine andre venner, fortsætter Ashton Kutcher, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet over skuespillerinden..Seneste

Back to Top