Adidas Real Madrid-sæt

Adidas Real Madrid-sæt Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Real Madrid-sæt! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Ukendt Kunstner løb med årets P3 Guld! Sidste år blev de ’P3 Talentet’ – i år fik Ukendt Kunstner P3’s helt store musikpris ved P3 Guld, TILLYKKE til Ukendt Kunstner, der fik P3 Prisen 2015, (Foto: Agnete Schlichtkrull) Måske burde de snart overveje et nyt navn til deres duo, For rapperen Hans Philip og produceren Jens Ole Wowk McCoy, som tilsammen udgør Ukendt Kunstner har et navn, som passer mindre og mindre på dem - Kendte - det er de i hvert fald nu! Fredag aften blev Ukendt Kunstner hyldet, da DR og P3 for 14, gang uddelte P3 Guld til de bedste i dansk musikliv lige nu og til nogle af dem, der forventes at levere fremtidens lydspor, Her blev duoen årets modtager af P3’s helt store musikpris – P3 Prisen – på 100.000 kroner, Prisen, der i år også blev ledsaget af en guldklump-statuette, fik de overrakt af sidste års modtager, sangerinden MØ, Læs også Nikita Klæstrup gør grin med Klaus Riskær og P3 Årets prismodtagere ved P3 Guld 2015: P3 Prisen: Ukendt Kunstner P3 Talentet: Karl William Også Karl William blev prisbelønnet, Den 20-årige sanger blev ’P3 Talentet’ i år, og han hentede prisen foran de to andre nominerede: Kwamie Liv og Patrick Dorgan.  De har fået den store pris ved P3 Guld gennem årene  Oktober 2015: Ukendt Kunstner April 2014: MØ Marts 2013: Marie Key April adidas real madrid-sæt 2012: When Saints Go Machine Januar 2011: Fallulah Januar 2010: I Got You On Tape Januar 2009: Veto Januar 2008: Dúné November 2006: Mikael Simpson Januar 2006: Tina Dickow Januar 2005: Peter Sommer December 2003: Baby Woodrose December 2002: Swan Lee December 2001: Saybia Læs også Sådan bor P3-værten.

P3 Guld har været uddelt siden 2001, hvor DR holdt et relativt ydmygt, radiotransmitteret show i Falconer Salen på Frederiksberg, Lige siden har P3 hvert år kigget adidas real madrid-sæt i den musikalske krystalkugle hvert år og hyldet lovende kunstnere på vej frem, Undervejs er der for eksempel blevet givet priser til MØ, Mew, Nephew, Marie Key, Tina Dickow, Quadron, Dúné, Fallulah, Mikael Simpson og mange flere, Årets P3 Guld-show kan du se igen på DR3 på søndag den 18, oktober klokken 14.45 og de næste 30 dage på dr.dk/tv..

Det er ikke kun af lutter kærlighed, at skuespiller-baben Julie Zangenberg rykker permanent ind hos Nicklas Bendtner i London, Den 25-årige skuespiller planlægger nemlig også at satse på en karriere i udenlandsk tv og film: - Her igennem det sidste halve år har jeg skruet op for intensiteten af castings derovre, siger hun, og fortæller, at hun forhåbentlig vil være aktuel i noget udenlandsk film adidas real madrid-sæt eller tv i slutningen af året, Hun kan dog ikke afsløre præcis, hvad det går ud på, sagde skuespilleren, da hun mødte pressen til Jesper Høvrings modeshow i forbindelse med modeugen, Julie og Nicklas rykker sammen til London Det celebre par har været sammen i flere år - og at parret har været dybt forelsket og opslugt i hinanden den sidste tid, er ingen hemmelighed, Begge har således postet utallige kærester-billeder på deres Instagram-profiler..

Det er ingen hemmelighed, at det danske kongehus er dyr i drift – og at danskerne betaler mange penge årligt for at Frede, Mary, Margrethe og resten af kongehuset kan leve i sus og dus. Det seneste dage har den såkaldte apanage da også været oppe til heftig debat – årsagen er, at prins Joachims ældste søn fylder 18 år næste år. Og det har fået flere danskere og også politikere på begge fløje til at argumentere for, at der må være grænser for, hvem fra kongehuset der skal have del i de såkaldte årpenge.

Venstres EU-ordfører, Jan E, Jørgensen, udtalte i sidste uge, at der bør ske en ændring, når man tænker på, at prins Joachim og kronprins Frederik til sammen har otte børn, Læs også Joachims børn adidas real madrid-sæt skal IKKE have penge - Simpel matematik tilsiger, at man er nødt til at lave en eller anden begrænsning, Ellers vil det i løbet af ganske få generationer være flere hundrede prinser og prinsesser, der skal have årpenge, Enhver kan se, at det ikke kan gå, udtalte han til Politiken..

Også langt størstedelen af SE og HØRs læsere mente, at årpengene ikke burde gå til prins Joachims børn, prins Nikolai, prins Felix, prinsesse Athena og prins Henrik. Hele 90 procent sagde således ”nej” på spørgsmålet om prinsens børn skulle have del i årpengene. Nu tager kongehuset så selv bladet fra munden, og til DR oplyser kongehusets kommunikationschef, at det aldrig har været meningen, at for eksempel prins Joachims børn skulle have en bid af pengekagen: - Det er ikke forventningen, og det har det aldrig været, at andre end prins Christian til sin tid skal have årpenge, siger Kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til DR.

Reglerne for apanage adidas real madrid-sæt blev ændret i forbindelse med, at prins Joachim blev gift med prinsesse Alexandra tilbage i 1995, Indtil da havde det det været tronfølgere, ægtefæller og enkedronninger der fik penge, Læs mere om Prins Joachim Kronprins Frederik.

Det kan være så ufattelig hyggeligt at have fået en pelset ven i familien, Men det er ikke altid lutter lykke, Det måtte Patrik Wozniacki erfare i går morges, da han fik sig noget af en morgenvækning, Han og kæresten Natascha Tang har fået en hundehvalp - og en ganske kærlig en af slagsen - som altså besluttede sig for at hive sin adidas real madrid-sæt nye ejer ud af sengen, Denne reality-kendis fik sig et babychok Med en våd tunge blev Patrik Wozniacki overfaldet af den yndige lille pelsklump, Ikke noget han nød vanvittig meget - og det skulle selvfølgelig fotodokumenteres, Her afslørede Patrik Wozniacki så også, at han ikke nødvendigvis er helt så yndig om morgenen, - Godmorgen Bruno, Ja, jeg er vågen (I hvert fald nu), skrev han til nedenstående billede, Denne royale var også i chok Sådan kan man også blive vækket (Foto: Instagram).Seneste

Back to Top