Adidas Sportsmaster

Adidas Sportsmaster Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Sportsmaster! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Der er stadig 19 dage til juleaften, men Katrine Bonde har allerede taget hul på gaveglæden, I dag fik dansepigen nemlig sin første julegave i form af en ny bil - en lækker spritny Opel Adam, Katrine Bonde selv kunne da heller ikke få armene ned på Instagram, da hun afslørede sit nye køretøj, Katrine Bonde blev friet til på TV adidas sportsmaster - Juhuuu - Er så super glad for min seje nye bil, Tusind tak Skotte!!!! Det er den nye Opel Adam - og jeg lover jer den er fed - overdrevet fed, skrev dansebaben til billedet af den nye bil..

Der er åbenbart tale om en sponsorbil fra bilforhandleren M, Skotte - om der er tale adidas sportsmaster om en Adam Glam, Adam Jam eller Adam Slam model, vides ikke, Men bilen koster fra 149.990 kroner og 30.000 op, Katrine Bonde bliver i sofaen Læs mere om Katrine Bonde.

Som vicekriminalkommissær Sarah Lund er hun altid dybt seriøs og grav-alvorlig, Men i virkeligheden er Sofie Gråbøl en rigtig grinebider, Læs også: Camilla Parker Bowles: Guffer løs Det viste Sofie i dag, tirsdag, hvor hun fik royalt besøg midt under optagelserne til DRs 3, omgang af hitserien "Forbrydelsen", Kronprinsesse Mary og hendes engelske kollega, Camillia adidas sportsmaster Parker Bowles, dukkede op i nordsjællandske Lynge, hvor afsnit 6 er ved at blive optaget, Læs også: Sofie Gråbøl: Mystisk mave Det er hertuginde Camilla selv, som havde bedt om lov til at inspicere filmsettet - hertuginden af Cornwall er nemlig kæmpe fan af "The Killing", som "Forbrydelsen" hedder i England, Højdepunktet kom, da Sofie Gråbøl overrakte sin fan en ægte Sarah Lund-sweater, Et nyt trekløver indenfor dansk krimiserie-produktion: Sofie, Camilla og Mary (Foto: All Over).

Julen er lig med hygge – og ikke mindst lækker mad i stride strømme. Men det store madfokus blev for meget for sangerinden Mathilde Falch, 26. Som 17-årig kæmpede sangerinden med en svær anoreksi, der betød, at hun var indlagt på en psykiatrisk afdeling. Hun fik dog lov til at komme hjem i nogle timer i julen for at fejre højtiden med sin familie – men det blev på ingen måder en hyggelig aften for Mathilde Falch. Det fortæller hun i et interview med ”Go’ morgen Danmark” :

- Det blev for meget for mig, at jeg lige præcis skulle være omkring maden, Det var ikke hyggeligt for mig, fortæller adidas sportsmaster hun i ”Go' morgen Danmark”, Læs også Sådan kom Michael Falch ovenpå Inden Mathilde skulle tilbage på den psykiatriske afdeling, tog hun en neglesaks fra sin nyfødte nevøs puslebord, - I den tro, at jeg ville tage mit eget liv, når jeg kom hjem, Det ville jeg bruge den her neglesaks til, fortæller Mathilde Falch til ”Go’ morgen Danmark”, Hendes far – sangeren Michael Falck – havde dog på fornemmelsen, at hans datter havde taget noget med tilbage til afdelingen, som hun ikke skulle, Og til sidst fandt han den lille neglesaks..

- Det blev et vendepunkt for mig der. At den her lille neglesaks, der var ment til at klippe en babys negle, skulle bruges til noget så dramatisk som at tage sit eget liv. Det blev et af de vendepunkter, der førte til, at jeg nogle måneder senere fik håbet tilbage og tog kampen op mod den her meget voldsomme sygdom. Mathilde Falch var indlagt i et halvt år – og tæt på at dø af sin spiseforstyrrelse. I flere måneder blev hun blandt andet tvangsfodret med en sonde gennem næsen. Med hjælp fra blandt andet dagbogsskrivning og sangskrivning lykkedes det dog Mathilde Falch at kæmpe sig fri af sygdommen. 

I andet afsnit af web-tv-serien "Tosset Med Ski" er Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen i St, Anton i Østrig, hvor de efter en lang dag på pisterne trænger til at slappe lidt af, LÆS OGSÅ: - Tomas, hvorfor sidder der børn inde i bilen? - Vi har haft en god dag, ikk'? Det foregår på en af byens mange hyggelige barer, LÆS OGSÅ: Jonas Schmidt og Tomas Villum går amok på fem skisportssteder i Alperne Varme følelser vælder op i de to venner, De to venner har til lejligheden iklædt sig tyroler-tøj, Og under indtryk af en vis mængde Stroh Rom, der holder sine 80 procent alkohol, vender de to dagens begivenheder, Stroh Rommen har gjort sin virkning, LÆS OGSÅ: Tomas Villum og Jonas Schmidt vælter Alperne Stemningen er rigtig god, og til sidst bliver de to venner helt kærlige over for hinanden og aftenen rundes af med et saftigt kys mellem Tomas Villum og Jonas Schmidt, der efterfølgende kigger lidt betuttet ud mod resten af barens gæster, - Var der mon nogen, der så det? Se hele andet afsnit af "Tosset Med Ski", der er adidas sportsmaster en web-tv-serie på otte afsnit á otte minutters varighed - kort nok til at du lige kan ta' en pause fra dagens arbejdsopgaver og se på løjerne i Alperne, I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski", Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski, X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet, Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner, For at deltage i konkurrencen klik HER, "Tosset Med Ski" bliver sendt på seoghoer.dk hver tirsdag og fredag klokken 10.00 frem til og med fredag den 7, november..

Tre års frakendelse af føreretten i Danmark og en bøde på 842.000 kroner plus sagens omkostninger og 800 kroner til blodprøven var udfaldet adidas sportsmaster af retssagen mod Nicklas Bendtner i marts 2013, Nu er der så gået tre gange 365 dage, hvilket betyder, at fodboldspilleren igen må sætte sig bag rattet, når han besøger sit hjemland, Hvis han altså har generhvervet kortet, Læs også Så glade var Bendtner og Zangenberg Og timingen kunne ikke være bedre for den 28-årige fyr, der for nylig brød med kæresten Julie Zangenberg, 14 måneder før kontrakten udløb med hans klub Wolfsburg, blev Bendtner nemlig fritstillet, I øjeblikket har angriberen derfor intet job, så mon ikke han bruger en del af sin tid på dansk jord, hvor han nu igen kan komme hurtigt fra A til B uden at skulle søge efter en chauffør..Seneste

Back to Top