Adidas Yung

Adidas Yung Nyeste

Hele den nye kollektion til Adidas Yung! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er ikke første gang, Rob Kardashian tager de sociale medier i brug, når han bliver sur på sine nærmeste.  I september 2016 blev han så sur på sin lillesøster, Kylie, at han lagde hendes telefonnummer ud adidas yung på Twitter.  Denne gang havde fejden dog også med Blac Chyna at gøre.  Ifølge Rob Kardashian havde Kylie Jenner nemlig arrangeret en babyshower for sin bror og sin kommende niece.  Hun havde bare ikke lige inviteret barnets mor, Blac Chyna, med til festen, og det gjorde altså Rob Kardashian så rasende, at han i sidste ende var skyld i, at hans søster måtte skifte telefonnummer. .

Den kommende science fiction-film "Ghost in the Shell" er spækket med dansk dynamit, Hollywood-superstjernen Scarlett Johansson, der er datter af en amerikansk mor og en dansk far, spiller hovedrollen, mens skuespilleren Pilou Asbæk adidas yung har en fremtrædende birolle, "Ghost in the Shell" er filmatiseringen af Masamune Shirows japanske mangaserie om cyborgen Motoko Kusanagi - en blanding af et menneske og en robot - der er leder af en elitegruppe af soldater i anti-terrororganisationen Section 9, der kommer på sporet af en berygtet hacker og skal bekæmpe en virus..

Læs også Pilou Asbæk: Fik sprættet knæet op Læs også Pilou Asbæk: Intim med Scarlett Johansson Der er allerede offentliggjort små teasere af det kommende sci-fi-brag, og i den seneste trailer medvirker Pilou Asbæk, der har en fremtrædende birolle som den næstkommanderende i Motokos anti-terrororganisation, Et minut og 47 sekunder inde i traileren udveksler Asbæk og Johansson en dialog, inden "Borgen"-stjernen med afbleget strithår og et vildt blik i øjnene trækker et ordentligt skydevåben og går adidas yung til angreb på Section 9's fjender..

"Ghost in the Shell" er den anden film, hvor den 34-årige danske darling spiller over for den 31-årige Golden Globe-nominerede Hollywood-stjerne. I 2014 medvirkede de begge i filmen "Lucy", og under optagelserne fik de to skuespillere snakket om deres ophav, fortalte Asbæk efterfølgende til BT. Læs også Pilou fester på den røde løber i Hollywood Læs også Nu er Pilou Asbæk med i ”Game of Thrones” - Vi talte blandt andet sammen om Danmark, som hun er meget glad for, men ellers var det mest arbejdsrelateret, sagde han til avisen i 2014.

For nylig fortalte Asbæk til SE og adidas yung HØR, hvordan det var igen at blive genforenet på filmlærredet med "Lost in Translation"-stjernen, - Det var fantastisk at arbejde sammen med hende, Hun er skidesød, Jeg har faktisk tidligere lavet en intimscene med hende, men den blev klippet ud, afslørede Asbæk til ugebladet i sidste måned, "Ghost in the Shell" får dansk biografpremiere 30, marts 2017, Se traileren her: /ritzau/FOKUS Læs mere om Pilou Asbæk.

Caroline Wozniacki må siges at være ugens mest omtalte dansker, da hun efter sin sejr nr. 2 ved China Open endegyldigt sikrede sig 1. pladsen på kvindernes verdensrangliste. Men den danske tennisbabe har dog ikke tænkt sig at stoppe der, og nu er hun så ved at gøre rent bord ved turneringen i Beijing. Læs også: Carolines mange mænd For kort tid siden vandt en ellers skadesplaget Wozniacki sikkert over sin israelske semifinalemodstander Shahar Peer med cifrene 7-5, 6-2, og dermed er Miss Sunshine klar til finalen. Se også: Stort galleri med Caroline Her venter danskerens onde ond fra semifinalen ved US Open, russiske Vera Zvonoreva, der ved den lejlighed sendte Wozniacki ud af den prestigefyldte turnering. I morgen kl. 13 dansk tid er hævnens time så kommet for Wozniacki, der med en sejr kan sikre sig sæsonens 6. titel, ligesom hun kan øge sit forspring til konkurrenterne på verdensranglisten.

Mette-Marits bror, politimanden Trond Berntsen, er allerede død som følge af skud fra terroristen på Utøya, og nu kommer det frem, at Anders Behring Breivik i flere år har været på skudhold af den norske Kronprins, Ifølge dagbladet.no gik Breivik nemlig på adidas yung Smestad skole i Oslo - den samme folkeskole som Kronprins Håkon og prinsesse Märtha Louise har gået på, Det skriver Ekstra Bladet, Den 38-årige kronprins startede på skolen i 1980, mens Breivik, der er født i den 13, februar 1979, tidligst kan have startet på skolen i 1984, Anders Behring Breivik skiftede senere til en ungdomsskole i Oslo, hvor han gik i klasse med barndomsvennen og NRK-journalisten Peter Svaar..

Der kan være skjulte intentioner for 28-årige Nicklas Bendtner, der lige nu spiller for Nottingham Forrest, Han har lagt flere træningsvideoer op på sin Instagram-profil, hvor han udforsker andre sportsgrene i fodbold, Måske brygger han på at skifte til en anden sportsgren? Læs også Wolfsburg er adidas yung sluppet af med Nicklas Bendtner I dag har den således stået på træning i skiløb, Nærmere bestemt på en skimaskine, hvor Nicklas Bendtner i bedste langrendsstil suser af sted ved hjælp af skistave, Vel og mærket uden at røre sig ud af flækken..Seneste

Back to Top