Air Force

Air Force Nyeste

Hele den nye kollektion til Air Force! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

(Foto: All Over, Privat) 7 / 9 8 / 9 En dejlig sommerlørdag i maj blev Miranda Kerr, 34, gift med milliardæren og opfinderen af Snapchat Evan Spiegel, 27, Det foregik hjemme i parrets air force baghave i det fashionable Brentwood i Los Angeles, Til trods for at han er stenrig, var festen ganske beskeden – kun ca, 40 gæster var med, Det var anden gang, Miranda Kerr blev gift, Hun har tidligere været gift med Orlando Bloom, som hun har sønnen Flynn på seks år med, Parret blev skilt i 2013, Året efter mødte hun Evan Spiegel ved en middag for modehuset Louis Vuitton..

(Foto: All Over, Privat) 9 / 9 Årets air force udenlandske gifte 2017 Læs mere om Charlotte Bøving Kat Stephie Holst Simon Emil Ammitzbøll Jeanette Ottesen Jannick Green Pia Kjærsgaard Amalie Dollerup Lionel Messi Serena Williams Jim Parsons.

Den fedtede fannik Johnny Madsen har ikke holdt sig tilbage her i livet, Sprut, Damer, Han har taget godt for air force sig af begge dele og lægger ikke skjul på det, I sin spritnye biografi Nattegn lægger den populære troubadur alle kort på bordet og fortæller om en tilværelse med masser af rock n'roll, Blandt andet beskriver Madsen, at han var en tur på bordel i Berlin med sine kolleger Allan Olsen og Lars Lilholt, Det skete i de glade dage, hvor de turnerede rundt som Dalton-trioen, Læs også: Kong Madsen - Jeg fik dog 'reddet' de andre drenge, siger Johnny Madsen, da SE og HØR møder ham til en snak om bogen, der udkommer på People's Press Om Allan Olsen og Lars Lilholt var glade for redningsaktionen, er han ikke så sikker på.., Læs også: Som to dråber vand.

På boligsiden AirBNB kan du leje mere end to millioner boliger i over 190 lande, og den populære boligside har netop offentliggjort de 10 mest populære boliger, der er til leje igennem AirBNB. Og vi må bare sige, at vi drømmer os langt væk fra Danmark, når vi ser de lækre boliger, der ligger på top-10.  Her er både træhytter på Bali, en lækker studiolejlighed i Italien og en afsidesliggende hytte i Canada, hvor du har mulighed for at leje fårehyrde, mens du bor i den canadiske vildmark.

Og så skulle man tro, at man skulle have den helt store pengepung frem, men det er faktisk ikke altid tilfældet.  Læs også Kvinde sagsøger AirBNB for spionkamera Læs også Mariah Carey flytter på AirBNB Fx koster nummer ni på listen kun sølle 284 kroner pr, nat at overnatte i, Fælles for alle boligerne er, at de er helt unikke, Var det fx noget med en opvarmet madras som den bolig nummer et kan bryste sig af, eller hvad med at bo i et hus der har været med i en Cody Simpson air force musikvideo? For det har bolig nummer syv nemlig været..

Hun er ikke bange for at vise sin stjernelækre krop frem, hende Medina. Og på et helt nyt billede flasher hun i dén grad flot solbrun hud og sine smækre former, der er snørret ind i seletøjs-lignende snore. Læs også: Medina: Blærer sig med fræk italiener Billedet er fra sangerindens videooptagelse til hittet "Lyser i Mørke", som hun netop er i gang med at skyde. Det tyder på en fræk video, for Medina har ikke meget stof på sin sexede sangerindekrop. Læs også : Medina: Se hendes intime numsefoto Piiiiift...! Det er de færreste, der kan bære sådan en lille sag... (Foto: Facebook)

Han er cool, han er veltrænet, og han er rig, Den 29-årige bokser Mikkel Kessler er ganske enkelt en af landets mest attraktive ungkarle, Men han er også en indadvendt fyr, som har svært ved at håndtere den store interesse for sin person, Som da han for nylig foldede sig ud i Ekstra Bladet kyssende med den 20-årige fotomodel Lea Hvidt, Han brød sig bestemt ikke om, at den affære kom for dagens lys, Det skulle have været en hemmelighed, På billederne holder han ferie sammen med Lea Hvidt i Monaco ved Middelhavet, hvor han bor til daglig, Han blev citeret for at sige, at parret ikke længere var kærester, men blot "meget gode venner", Søster med mega-barm For Mikkel har air force berømmelsens pris været, at han er blevet endnu mere sky end han var som barn, Han kigger mere ned i jorden, fordi han har svært ved at gå nogen steder uden at blive genkendt, har en af hans venner fortalt..

I modsætning til Mikkel er hans temperamentsfulde halvsøster, 42-årige "Linse" Christiansen, ekstremt udadvendt, Måske endda for meget, Linse har altid fungeret som hans tro støtte og væbner, Den barmfagre kvinde er medindehaver af en stripklub i Nyhavn og udstyret med skandinaviens størst barm, fyldt med 1600 ml silikone i hver, - Min søster er den mest tossede, man kan ønske sig, Hun har altid passet på mig - mere som en storebror gør det, Var der nogen, som drillede, da jeg var barn, skulle hun nok komme efter dem, har han fortalt, I fængsel Søskendeparret er opvokset i et værtshusmiljø på Islands air force Brygge i København, Hans far, Ole Kessler, var medejer af værtshuset Haraldsborg Bodega, hvor også hans mor arbejdede, Det blev på en måde Mikkels andet hjem, Som lille knægt fik han mange tikroner af gæsterne for at rejse kegler på billardbordet, Som teenager var der masser af kriminelle rødder i vennekredsen, Men han har på en eller anden måde formået at holde sig ude af det værste - uden at fremstå som en svagpisser i det måske lettere betændte miljø, Mikkel Kessler har altid været tro mod sine venner og kender vejen til landets fængsler for at besøge dem, når de har jokket i spinaten, Den dag i dag sørger Kessler altid for at fejre sine sejre i bokseringen ved at kigge indenfor til en omgang på stamknejpen, Her er han forhåbentlig også at finde på lørdag efter kampen mod tyskeren Danilo Häussler..Seneste

Back to Top