Design Your Own Vans

Design Your Own Vans Nyeste

Hele den nye kollektion til Design Your Own Vans! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Men med sin genvundne status som en af den kongelige families darlinger kan prinsemoderen design your own vans også være i spil til at få flere opgaver som familiens ansigt udadtil, Læs også Prinsesse Marie glemt af familien: Ude i kulden Læs også SE og HØR med Alexandra på job: Sådan har vi aldrig set hende før – Der kunne godt blive plads til hende, for den flittige prinsesse Benedikte bliver jo også ældre, og kronprinsen skal rejse meget – også for IOC. Så på en snørklet måde kan der opstå en plads til Alexandra, så hun ikke forsvinder helt ud, siger Søren Jakobsen. .

Louise Wolff, som fyldte 30 år i sommer, er ambassadør for Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne og derigennem har hun fundet ud af, at kvinder kan design your own vans mindske riskoen for at blive ramt af den udbredte kræftform, hvis de får børn i en tidlig alder, TV-værten har dog hverken fået børn eller fundet en potentiel far til sine unger endnu, - Skal man nu også straffes med kræft for, at man ikke kan finde en mand, man kan få nogle børn med?, spørger Louise Wolff i B.T, - Jeg må skynde mig at finde en, griner TV-værten, som meget gerne vil have børn, - Det kunne jeg godt tænke mig, men der skal lige dukke en rigtig en op, jeg kan få dem med, siger hun til avisen..

Dronning Margrethe havde en stor nyhed i sin nytårstale, da hun annoncerede prins Henriks pension, Det har været et af de store samtaleemner, og for prinsgemalens gode ven Erik Brandt var det ikke en overraskelse, - Jeg vidste det ikke, Men det var forudsigeligt for mig, For han er jo sine meningers mand, Han er stædig, og man kunne forestille sig, at han ikke synes, han skal design your own vans kritiseres, Det synes jeg heller ikke, for han har gjort et flot stykke arbejde for landet, Vi burde takke ham af vores fulde hjerter, siger modemanden Erik Brandt til B.T..

Læs også Prins Henrik går på pension Læs også Læs hele dronningens nytårstale her - Nu er han blevet 81 år og kan godt tillade sig at træde lidt tilbage,« lyder det fra Erik Brandt. Forretningsmanden Christian Kjær roser også sin gode ven: - Jeg synes, det er en fantastisk flot beslutning, han har taget. Jeg forstår ham fuldt ud, og det er jeg sikker på, at alle, der er fyldt 80 år, også gør, siger Christian Kjær til B.T. Læs også Prins Henrik til grin på nettet Læs mere om Prins Henrik Erik Brandt Christian Kjær

SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen har i dag givet kulturministeren Uffe Elbæk en undskyldning, Ministeren var tirsdag aften i cirkus med sin familie og blev i den forbindelse stillet nogle grænseoverskridende spørgsmål af en komiker, der arbejder for Funy Ha Ha, der leverer satire til SE og HØR, Kim Henningsen, SE og HØR, siger: - Der design your own vans er kun én ting at sige: Det er ikke godt nok, Der er ingen der skal finde sig i det som Uffe blev udsat for i går, og der er ingen der arbejder for SE og HØR, der skal opføre sig sådan, Grænsen mellem skarp satire og dårlig smag er hårfin og pågældende komiker ramte ved siden af skiven i går, Vi er glade for samarbejdet med Funny Ha Ha, men fremover vil de ikke optræde på vegne af SE og HØR ved offentlige arrangementer..

Selvom sommeren ifølge de fleste har været en fesen affære, har der dog været øjeblikke, hvor solen har skinnet tilpas meget til, at en soppetur var en god idé. Skulle vejret igen vise sig fra sin gode side, vil vi dog lige advare dig om, hvordan du IKKE skal hoppe i poolen: Nemlig som denne mand gør. Læs også Her går det perfekte bryllupsbillede helt galt Læs også Åhh nej: Her går det helt galt for rapstjernen Læs også VANVITTIG video: Her går det næsten galt for faldskærmsudspringer

Dog virker det ikke til, at det var design your own vans mandens plan at havne i poolen på den måde, som han gjorde, Og han har nok lært ikke at bruge en vakkelvorn plastikstol som affyringsrampe, Se den uheldige mand lige her: .

Snart sætter Mikkel Beha Erichsen kurs mod OL i Rio, hvor han skal være livereporter til sejlsportskonkurrencerne i august.  Men søulken er ikke helt alene. Med sig har han sin ældste søn Emil, som skal design your own vans være ekspert og kommentere sejlsporten.  Og mellem bølgebrus og medaljer runder den erfarne sømand og TV2-vært et skarpt hjørne – Beha fylder således 50 år den 11, august.  Og farmand Beha glæder sig.  Læs også Mikkel Beha og familien millionærer på at stå til søs.Seneste

Back to Top