Nike 270 Black

Nike 270 Black Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike 270 Black! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

I dag er det præcis to år siden, at fire unge venner tog i byen i Slagelse, De går på vandpibecafé, de drikker lidt alkohol, og de slutter den hyggelige aften af med at spise burgere og pomfritter på den lokale McDonald’s i den sjællandske provinsby, Men inden natten er omme, er alt forandret for altid, I løbet af natten – omkring klokken 04.00 natten til søndag den 10, juli 2016 – forsvinder én af vennerne nemlig som dug for solen, Det sidste livstegn fra Emilie Meng er en SMS, som hun sender til sin veninde, efter nike 270 black at vennerne har taget afsked med den 17-årige pige på Korsør Station..

De tre venner tager en taxa videre – Emilie Meng ønsker selv at gå det sidste stykke fra stationen og hjem, En gåtur på lige præcis 3,3 kilometer, Men Emilie Meng vender aldrig hjem, og hun møder aldrig op Sankt Povls Kirke den følgende formiddag for at synge i koret, I dag ved kun gerningsmanden, hvordan og hvorfor hendes liv sluttede, nike 270 black Gerningsmanden er stadig ikke fundet her to år efter, at én af Danmarkshistoriens største mordgåder tog sin begyndelse, Læs også Politiet har fundet NYT spor i Emilie Meng-sagen.

Læs også Emilie Mengs far: Hun var det eneste, jeg havde tilbage I timerne efter Emilie Mengs forsvinden betragter politiet dog det hele som en banal sag om en bortløben pige, - Kæresten slog op med hende lørdag aften, og det kan være baggrunden for, at hun er forsvundet, Hun er tidligere taget til København, så hun kan muligvis opholde sig dér, men vi ved ikke hvor, udtaler indsatsleder Flemming Jensen til BT den 11, juli, Samme aften vælger ordensmagten at indstille eftersøgningen af Emilie Meng, Politiet oplyser på dét tidspunkt, at den unge pige har været nike 270 black aktiv på Facebook – og at det hele derfor lader til at være en sag om en ulykkelig pige med kærestesorger, der har brug for alenetid:.

- Det lader til, at hun ser sine beskeder. Hendes profilbillede viser sig ved de beskeder, som folk sender til hende, og det må betyde, at hun er aktiv på en eller måde, fortæller indsatslederen Flemming Jensen. Politiet tror stadig, at hun måske er taget til København. Derfor undersøger de overvågningsmaterialet fra Korsør Station for at få be- eller afkræftet deres teori. Læs også Emilie Mengs fars gribende appel: Find min datters morder Læs også - Emilie var et lys i familien

Først onsdag morgen, hvor sagen overgår til Afdelingen for Personligfarlig Kriminalitet, bliver politiet bekræftet i, at Emilie Meng ikke tog til København den skæbnesvangre nat, Nu efterlyser politiet personer, som har set Emilie Meng om natten på Korsør nike 270 black Station, Imens offentliggør de i en pressemeddelelse de sidste billeder af Emilie Meng, Billederne stammer fra overvågningskameraet på Korsør Station, Og politiet fortsætter også med at finkæmme området omkring stationen med blandt andet hunde og helikopter..

Det er langt fra kun politiet, der er begyndt at bekymre sig. Flere lokale leder også efter Emilie Meng i dagene og ugerne efter hendes forsvinden. Foto: Dan Mariegaard Det samme er en lang række frivillige, der siden den skæbnesvangre nat har ledt med lys og lygte efter den vellidte pige. De mødes i de følgende weekender og hverdage, hvor de koordinerer et omfattende finkæmningsarbejde i Korsør-området. Hundredvis deltager og leder efter Emilie Meng. Men hun er som sunket i jorden.

I løbet af oktober-måned ransager politiet en nike 270 black 67-årig pensionists hjem på Tårnbyvej i Korsør, Hjemmet tilhører Finn Petersen, og politiet er blevet interesseret i pensionisten på baggrund af et tip fra eftersøgningsgruppen ”Forsvundne Personer”, Mandag den 24, oktober ransager politiet hans hjem for femte gang – og denne gang benytter efterforskerne både lytteudstyr og kameraer, Efterfølgende kan politiet oplyse, at intet tyder på, at Emilie Meng har opholdt sig i byhuset på Tårnbyvej..

Først et halvt år senere får politiet et afgørende spor i sagen, Juleaftensdag gør en hundelufter et uhyggeligt fund i en moselignende sø ved Regnemarks Bakke ved Borup – en sø omkring 65 kilometer nike 270 black fra Emilie Mengs hjem i Korsør, Der ligger et lig af en ung pige i vandet, Politiet bekræfter dagen efter på et pressemøde, at der er tale om liget af Emilie Meng, Læs også Linse trøster dræbte Emilies kusine Læs også Fie Laursen går ind i sagen om savnede Emilie Hvad den unge pige er blevet udsat for i sine sidste timer, får offentligheden aldrig svar på, I dag vil politiet kun sige, at ”Emilie har været udsat for en grum og afstumpet forbrydelse”..Seneste

Back to Top