Nike Air

Nike Air Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Air! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Pawel Poljanski ligger lige nu på en 75, plads, og han er 1:55:14 fra løbets førstepladsholder, Chris Froome, Læs også Tour de France: Chris Anker lever i en kuffert Læs også Tour de France-stjerne har skiftet køn – nu lever han som kvinde Danske Jakob Fuglsang måtte som bekendt udgå af touren, efter at han styrtede og pådrog sig et brud på både albue og arm, Den danske rytter nike air gennemførte to etaper efterfølgende, men måtte herefter stige af cyklen, Jakob Fuglsang er langt fra den eneste rytter, der er så hårdhudet at kunne gennemføre en etape trods brud og blod..

Herunder har SE og HØR samlet et stort galleri med ryttere, der alle er blevet på cyklen, selv om de er kommet slemt til skade i et styrt: Tour stjerner der styrtede Danske Jakob Fuglsang styrtede under 11, etape af årets Tour, Første melding var, at Astana-rytteren var sluppet for brud, men en efterfølgende CT-scanning viste, at han har to mindre brud på arm og albue, Han gennemførte dog de to efterfølgende etaper og har udtalt, at han nike air også stiller op til 14, etape den 14, juli, Foto: Scanpix og All Over 1 / 18.

Geraint Thomas måtte i år udgå fra Tour de France, efter at et styrt efterlod ham med et brækket kraveben, Team Sky-rytteren nåede dog at fortsatte på etapen, inden at han måtte udgå som følge af bruddet, Foto: Scanpix og All Over 2 / 18 Geraint Thomas måtte i år udgå fra Tour de France, efter at et styrt efterlod ham med et brækket kraveben, Team Sky-rytteren nåede dog at fortsatte på etapen, inden at han måtte udgå som følge af bruddet, Foto: Scanpix nike air og All Over 3 / 18 4 / 18.

I 2011 styrtede Johnny Hoogerland under Tour de France. Styrtet sendte ham ind i et pigtrådshegn, som rev den hollandske rytter godt og grundigt. Han forsatte dog og fik endda bjergtrøjen. Bagefter måtte den hårdhudede hollænder dog syes med hele 33 sting. Foto: Scanpix og All Over 5 / 18 I 2011 styrtede Johnny Hoogerland under Tour de France. Styrtet sendte ham ind i et pigtrådshegn, som rev den hollandske rytter godt og grundigt. Han forsatte dog og fik endda bjergtrøjen. Bagefter måtte den hårdhudede hollænder dog syes med hele 33 sting.

Foto: Scanpix og All Over 6 / 18 I 2011 styrtede Johnny Hoogerland under Tour de France, Styrtet sendte ham ind i et pigtrådshegn, som rev den hollandske rytter godt og grundigt, Han forsatte dog og fik endda bjergtrøjen, Bagefter måtte den hårdhudede hollænder dog syes med hele nike air 33 sting, Foto: Scanpix og All Over 7 / 18 8 / 18 I 2011 styrtede Johnny Hoogerland under Tour de France, Styrtet sendte ham ind i et pigtrådshegn, som rev den hollandske rytter godt og grundigt, Han forsatte dog og fik endda bjergtrøjen, Bagefter måtte den hårdhudede hollænder dog syes med hele 33 sting..

Foto: Scanpix og All Over 9 / 18 Geraint Thomas måtte i år udgå fra Tour de France, efter at et styrt efterlod ham med et brækket kraveben. Team Sky-rytteren nåede dog at fortsatte på etapen, inden at han måtte udgå som følge af bruddet. Foto: Scanpix og All Over 10 / 18 Det er ikke kun danske Jakob Fuglsang, der er kommet til skade i dette års tour. Også Mark Cavendish måtte en tur i asfalten i årets tour. Det voldsomme styrt skete under fjerde etape, hvor en albue fra rytter Peter Sagan sendte Mark Cavendish en tur i asfalten. Cavendish afsluttede etapen i stærke smerter – og lægerne kunne efterfølgende konstatere, at han havde brækket sin skulder. Mark Cavendish udgik efterfølgende af løbet.

Foto: Scanpix og All Over 11 / 18 12 / 18 Et vanvittigt styrt med 80 kilometer i timen efterlod i 2016 den new zealandske rytter Shane Archbold med brud på bækkenet og ganske mange hudafskrabninger under Tour nike air de France, Alligevel lykkedes det den dengang 27-årige rytter at gennemføre etapen, Lægerne måtte dog efterfølgende udelukke ham fra løbet som følge af de alvorlige skader, Foto: Scanpix og All Over 13 / 18 Under Giro d’Italia i 2002 styrtede amerikanske Tyler Hamilton godt og grundigt, Styrtet resulterede i en brækket skulder, men det afholdt ikke Tyler Hamilton fra at gøre det særledes godt på cyklen, Han gennemførte hele løbet og endte på en samlet andenplads, Han havde bidt tænderne så meget sammen i smerte, at han efter Giroen havde 11 tænder, der skulle enten repareres eller hives ud..

Foto: Scanpix og All Over 14 / 18 Den spanske stjernerytter Alberto Contador fortsatte på cyklen, selv om et styrt under årets Tour de France havde efterladt ham med et brud på skinnebenet, Tinkoff-Saxo styrtede på den våde asfalt, men kom altså på cyklen og fortsatte 20 kilometer mere trods et brud på benet, Foto: All Over og Scanpix 15 / 18 16 / 18 Danske Chris Anker Sørensen var så uheldig at få to fingre på venstre hånd flænset godt og grundigt, da han i 2012 deltog i Tour nike air de France, 60 kilometer inde i etapen kom den danske Team Saxo Bank-Tinkoff Bank-rytter slemt til skade, da han forsøgte at fjerne en avis, der havde sat sig fast i rytterens forhjul, Chris Anker Sørensen fortsatte, selv om to af hans fingre var ganske medtaget efter mødet med cykelhjulet, Lægerne måtte efterfølgende skære fingerpuden på lillefingeren af – den kunne ikke reddes..Seneste

Back to Top