Nike Air Max 97 Grey

Nike Air Max 97 Grey Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Air Max 97 Grey! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Natasja Crone og Lasse Sjørslev har fået styr på tingene med SKAT, Helt præcist har de to nyhedsoplæsere sendt 15.660 kr, i retning af skatteminister Karsten Lauritzen, Beløbet er den tinglysningsafgift, som statskassen i første omgang gik glip af, fordi en befippet Natasja Crone – nike air max 97 grey som SE og HØR forleden afslørede – fejlagtigt meddelte Tinglysningen, at hun i forbindelse med skilsmissen havde købt Lasse Sjørslevs halvdel af deres fælles villa for nul kroner, Læs også Natasja Crone og Rasmus Tantholdt: Kompliceret fortid.

Læs også Natasja Crone afslører: Klar til karriereskift Lasse Sjørslev havde naturligvis ikke foræret sin del af huset til Natasja, så myndighederne udtog sagen til nærmere kontrol, og nu fremgår det af tingbogen, at afgiften er blevet betalt, Afgiften på de 15.660 kr. svarer til, at Lasse Sjørslev solgte sin nike air max 97 grey halvdel af villaen til Natasja Crone for 2.333.333 kr.  Læs mere om Natasja Crone Lasse Sjørslev.

Selvom der har været meget fokus på 37-årige L.O.C for tiden, har det ikke haft noget med hans musik at gøre, Han venter nemlig barn med kæresten Christiane Schamburg-Müller, Læs også Christiane og L.O.C, køber drømmevilla for millioner Den tid er imidlertid forbi, da rapperen nu har brudt halvandet års tavshed og sendt en ny single på gaden.  Siglen, med navnet "Ti Fod Høj", bliver spillet første gang i P3-radioprogrammet "Lågsus" kl, 12, Det skriver L.O.C på nike air max 97 grey sin Facebook-profil. .

Læs også Lykkelig slutning: Christiane og L.O.C's turbulente forhold Igår blev musikvideoen til den nye single optaget, blandt andet på Islands Brygge i København, hvor man kunne få et glimt af rapperen. Her havde den vordende far også tid til at tage billeder med glade fans. Som L.O.C skriver, så er freden forbi. Og det er i mere end en forstand, da han venter sønnen Constantin engang i september. Læs også Christiane og L.O.C. venter kærlighedsbarn Liam O'Conner bor i Hellerup med Christiane, og familien har allerede gjort klar til sønnens ankomst.

Nu da der er er kommet gang i musikken igen fra hitmageren, nike air max 97 grey bliver det spændende at se, hvordan han kommer til jonglere mikrofoner og sutteflasker, Læs mere om L.O.C, Christiane Schaumburg-Müller.

Det var under OL i Sydney i 2000, at kronprins Frederik først stiftede bekendtskab med Mary Donaldson, der senere skiftede efternavnet ud med titlen som kronprinsesse. I en ny bog, der lyder titlen "Under Bjælken", af forfatter Jens Andersen, afslører det danske kronprinspar nu de nærmere omstændigheder for det første møde. I bogen fortæller kronprinsesse Mary, at hun forud for mødet med den danske kronprins havde en speciel oplevelse på et loppemarked i den australske storby. En kvinde, der lagde tarotkort, fangede Mary Donaldons blik, og i det næste øjeblik sad hun ved spåkvindens bord.

- Kvinden fortalte mig, at jeg ville forlade den arbejdsplads, hvor jeg for ikke så længe siden var blevet ansat, og at jeg snart ville møde, som hun sagde: "a very worldly man", - Det nike air max 97 grey var en mand fra udlandet, og jeg ville blive meget berømt "a star", sagde hun ligefrem, Og jeg var bare sådan: "Okay, det lyder interessant", siger kronprinsesse Mary i bogen, Hun fortæller videre, at spåkvinden også sagde, at hun ville flytte til Europa, og at folk ville komme til at vide, hvem den mørkhårede australske kvinde var..

- Jeg gik derfra og syntes, at "nå ja, det var da meget sjovt", men heller ikke mere, selv om jeg altid har været interesseret i det spirituelle og lidt mystik og skæbnetro, siger kronprinsessen i bogen, Selv om kvindens ord dengang ikke betød det store, står de dog knivskarpt i erindringen i dag, fortæller Mary, Blot kort tid efter mødte nike air max 97 grey hun nemlig kronprins Frederik på en restaurant i Sydney, Under middagen sad hun ved siden af prins Joachim, som fortalte røverhistorier og forsøgte at bilde sin borddame ind, at han var en dansk OL-deltager i triatlon..



Seneste

Back to Top