Nike Air Max-løbesko

Nike Air Max-løbesko Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Air Max-løbesko! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Som professionel skuespiller nike air max-løbesko er Esben Dalgaard vant til at spille en anden end sig selv, Alligevel var det en noget anden opgave foran kameraet, da skuespilleren skulle portrættere svindleren Casper i TV 2-serien ”En Fremmed Flytter Ind”, der havde premiere på TV 2 mandag aften, I serien, der sendes i fire dele, er Esben Dalgaard nærmest den eneste, der spiller en rolle, De andre i serien – der blandt andet tæller hans kæreste Amanda og Amandas ven Martin – spiller alle sig selv i den medrivende historie..

- Det at portrættere rigtige mennesker er sindssygt interessant, og det giver lige et lag mere til det at skabe en rolle, fortæller Esben Dalgaard til TV 2 og tilføjer, at han måtte gennemgå en markant forvandling for at komme så tæt på svindleren Casper som muligt, - Vi havde jo en masse materiale med ham, som jeg kunne bruge til at lære ham at kende, Feriebilleder og videoer med Amanda, og tv-programmer og artikler om nike air max-løbesko ham i forbindelse med tidligere svindelsager, siger Esben Dalgaard til TV 2 og tilføjer:.

- Jeg var blevet nødt til at tage flere kilo på, for han var lidt mere kvabset, end jeg var, Så måtte jeg også fjerne mit skæg, og da det røg af, så blev illusionen om, nike air max-løbesko at jeg var ham, meget mere virkelig, fortæller Esben Dalgaard, ”En Fremmed Flytter Ind” fortæller den sande historie om Amanda, der bliver forelsket i den omsorgsfulde, sjove og sympatiske Casper, der fortæller, at han er milliardarving, I virkeligheden er han en svindler, der hvirvler Amanda ind i et spind af løgne og ubetalte regninger..

De fleste af seriens medvirkende er virkelige personer, som i serien spiller sig selv, mens Casper spilles af skuespilleren Esben Dalgaard. I serien spiller Esben Dalgaard rollen som svindleren. Foto: Camera Film/TV 2 I Amandas liv hedder han Casper Ludvig Christian Kastrup Augustinus, og han kommer ind i hendes liv ved et sælsomt tilfælde. Det er egentlig Caspers kusine, der introducerer Amanda for Casper. Kusinen tager kontakt til Amanda på Facebook, fordi de har samme efternavn. Nu vil kusinen vide, om de mon er i familie med hinanden. De er de dog ikke, men kontakten stopper ikke her.

- Jeg har en fætter, og han er skidesød, I vil passe godt sammen, skriver kusinen til Amanda på Facebook, Amanda er dog ikke interesseret, Hun er lige kommet ud af et forhold, og hun nyder at være single, Alligevel begynder hun at skrive med ham, for der er noget interessant ved Casper, Han er sød og sjov og nem at skrive med, nike air max-løbesko De finder også ud af, at de har mange ting til fælles, Blandt andet er de begge alene-forælder til en pige, og de er også begge lige blevet single, På ét punkt er de dog meget forskellige: De kommer fra hver sin verden..

Amanda bor i en lille lejlighed i Hvidovre, mens Casper bor i – og nærmest ejer – hele verden. Han fortæller Amanda, at han hedder Casper Ludvig Christian Kastrup Augustinus, og at han er milliardærarving til Augustinus-Fonden, at hans familie ejer store dele af København, og at han selv arbejder som advokat på Cypern, hvor han sælger ejendomme. Men de mange millioner vil han dog gerne være foruden. Casper fortæller, at han har mange millioner og lokker da også Amanda med til fest på blandt andet Skodsborg Kurhotel. Foto: Camera Film/TV 2

Han synes, hans familie er snobbet, og han virker da også synligt irriteret, da hans overklassemor ringer, mens han er på nike air max-løbesko date med Amanda, for at belære ham om, hvilke piger der er en fremtid i, Amanda fornemmer, at Caspers familie forsøger at forpurre deres spirede kærlighed, Men det er ikke de eneste problemer, som det nyforelskede par støder ind i, Dagen før de skal mødes første gang, forulykker Casper på vej hjem fra Sverige, og hans milliondyre Porsche bliver smadret, Heldigvis slipper han uden de store kvæstelser, men han er indlagt, da Amanda og Casper skulle have været på første date..

Og så bliver Caspers rige venner også ved med at tage kontakt til parret og spørge ind til, hvad Amandas hensigter er med ham, Caspers datter skriver også til Amanda på Facebook og krænger sit hjerte ud, Datteren føler sig ensom og drømmer om at få en rigtig kernefamilie, Det hele virker lidt mærkeligt og skørt, synes Amanda, Men det er på samme tid også spændende, Og Casper virker ikke mindst som en vaskeægte drømmefyr, Han nike air max-løbesko inviterer hende på romantisk ferie og flytter hurtigt ind i hendes lille lejlighed i Hvidovre, hvor han hjælper med at passe Amandas datter..Seneste

Back to Top