Nike Fodbold

Nike Fodbold Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Fodbold! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Åh, gudskelov! Kanal 5’s smukke sportsvært Mette Cornelius kunne forleden ånde lettet op, En hyggelig bustur til Knuthenborg Safaripark var ellers tæt på at få en katastrofal afslutning for skærmtroldens fireårige datter Vilja, hendes 24 børnehavekammerater og deres seks pædagoger, For pludselig begyndte røg fra hattehylden bag i bussen at nike fodbold brede sig, – Heldigvis reagerede pædagoger og chauffør lynhurtigt og fik alle børn ud af bussen i en fart og hen på en mark langs motorvejen, før røgen blev til ild, fortæller Mette Cornelius til SE og HØR et par dage efter hændelsen, der må høre under kategorien ”en mors værste mareridt”..

– Jeg blev virkelig bange og chokeret, Jeg var så dum at se videoen på nettet, inden børnene ankom til børnehaven, og det er jo dramatisk at se episoden kogt ned til et minut og se sit barn midt i det, Selv nike fodbold om forskrækkelsen nu er kommet lidt på afstand, er den garvede sportsvært stadig mærket af episoden, Læs også Mette Cornelius er gravid – Heldigvis har børnene ikke oplevet det så dramatisk, Men vi voksne og forældre tænker selvfølgelig på, hvor galt det kunne være gået, og det har plaget mig i timerne og dagene efter. Men jeg kan også mærke, at det bliver bedre og bedre, jo mere tid der går, Jeg er bare evigt taknemmelig over, at personalet reagerede så professionelt og effektivt, at der ikke skete vores børn noget rent fysisk..

Ifølge Mette er det også personalets fortjeneste, at børnene ikke opfattede situationens alvor, – De voksne har været rigtig gode til at snakke med børnene og afdramatisere det, der skete, Det første min datter sagde, da hun kom hjem med den nye bus, var, at Jørgens bus var brændt, så de havde fået lov at køre i en ny, flot nike fodbold bus, Men selvfølgelig var det ikke en sjov oplevelse – hverken for børn eller for voksne, siger den lettede mor til to, Læs mere om Mette Cornelius.

Var du én af dem, der elskede 90'ernes hit-tvshow Beverly Hills 90210 - og sukkede højlydt, når drengerøven Dylan eller duksedrengen Brandon tonede frem på skærmen? Var du én af dem, der heppede med, da hele West Beverly High råbte ”Donna Martin graduates!”?  Ja… så føler du dig måske en smule gammel. For faktisk er det hele 25 år siden, at serien for første gang rullede over skærmen i USA i oktober 1990. To år senere ramte den dansk TV og blev et kæmpe hit – og den bliver stadig genudsendt her så mange år efter. Lige nu på TV 2 Zulu. 

Læs også Beverly Hills 90210-stjerne misbrugt som ung Med seriens verdensomspændende succes strøg skuespillerne til tops som nogle af de mest beundrede og eftertragtede i verden.  Især Dylan, drengerøven der ofte endte i alverdens problemer med stoffer, skydevåben og mord, blev beundret af de kvindelige seere.  Læs også 14 ting, du (måske) ikke vidste om Beverly Hills 90210 Langt de fleste af 90210-stjernerne har fået børn og rykket videre i karrieren – og alderen har da også sat nike fodbold sit præg på nogle af vennerne fra det berømte postnummer, som du kan se i bunden af denne artikel. .

Her har vi samlet lidt fakta om teenagerne fra det berømte postnummer:  Hele seriens drengerøv  Dylan McKay (spillet af Luke Perry) var hot i 90'erne - og er det stadig i dag trods sin alder på 48 år. I serien oplevede Dylan lidt af hvert (som alle de andre i serien). Han var således alkoholiker som blot 16-årig, hans far blev sprunget i luften... for så alligevel ikke at være blevet sprunget i luften, hans kone blev skudt, og så havde han også et noget usundt forhold til heroin, som næsten tog livet af ham. 

Seriens duksedreng nike fodbold og svigermors drøm  Brandon Walsh  (spillet af Jason Priestly) er i dag 45 år, I serien var Brandon den populære dreng, der havde styr på sit liv, selvom han også oplevede et par nedture i sin ungdom, Han rodede sig således ud i et kortvarigt alkoholproblem, lige som han havde problemer med en spillegæld.  Kelly Taylor ( spillet af Jennie Garth ) var den populære pige, som alle beundrede og misundte, men hun kæmpede skam også med (ikke så få) problemer i serien, Hun oplevede blandt andet at blive skudt, forsøgt voldtaget to gange, have et kokainmisbrug, kæmpe mod en spiseforstyrrelse – og så var der jo også dengang, hun kom med i en kult, I serien var hun så heldig både at være kæreste med Dylan og Brandon, I dag er Kelly 43 år. .

Donna Martin, (spillet af Tori Spelling), var den sukkersøde og småforkælede, som endte med at blive gift med David Silver i seriens sidste afsnit, Donna blev især kendt som hende, der fik lov til at blive student, selvom hun drak sig plørefuld til afgangsballet, I dag er Donna fyldt 42 år og dermed en af nike fodbold de yngste fra den verdensberømte serie.  Den sjove og lidt userisøse  Steve Sanders blev spillet af Ian Ziering, I seriens første sæsoner havde Steve mere end svært ved at få styr på lektierne og studierne og var da også ved at komme i gevaldige problemer, da han havde snydt til en eksamen, Heldigvis blev han reddet af duksedrengen Brandon - og sammen startede de efterfølgende et mediefirma, I dag er Steve blevet 51 år. .Seneste

Back to Top