Nike Sko Herre

Nike Sko Herre Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Sko Herre! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er mere end fire nike sko herre måneder siden, at et af Danmarks mest celebre par sagde sagde farvel til hinanden og offentliggjorde deres skilsmisse, Siden er hverken Christiane Schaumburg-Müller O’Connor eller Liam O’Connar dog tilsyneladende kommet videre, Eks’erne har tilbragt sommeren samme sted - nemlig i deres 272 kvadratmeter store villa i Hellerup, som de købte sammen til den nette sum af 8,4 millioner kroner tilbage i 2013, Både L.O.C, og Christiane har haft adresse her i de sidste fire måneder (Foto: Peter Grosen).

Den imponerende rigmandsvilla er godt nok til salg, men både nike sko herre rapperen og TV-værten har stadig adresse sammen, Og det er tilsyneladende ikke lige sådan at kappe båndene efter syv års sameksistens, I juli fejrede Christiane således L.O.C.s 36-års fødselsdag - bare en måned efter medierne hørte om bruddet, – Fejrer ham her i dag, skrev Christiane til et billede på Instagram og hastaggede det med ”friendsforlife”, Der er da også stadig varme følelser, udtalte Christiane på sin Facebook-profil efter bruddet..

– Det er jo på ingen måde let at finde nike sko herre ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil, er det modsatte, Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på, Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det, skrev den 33-årige vært tilbage i juni, Velkommen hjem, skat! Der blev ikke sparet på mundvandet, da Christiane hentede Liam i Københavns Lufthavn i 2013, (Foto: Kaspar Wenstrup).

Læs også Christiane og L.O.C. sælger deres Hellerup-villa Da de to stjerner gik fra hinanden første gang i oktober 2009, selvom de havde bryllupsplaner, og begrundelsen var, at de ikke havde haft tid til at pleje deres forhold. I al hemmelighed fortsatte parret dog efter et stykke tid deres stormfulde, men lidenskabelig romance. Og halvandet år efter, i vinteren 2011, bekræftede parret, at de alligevel skulle giftes. Lidt atypisk blev parret gift i december 2012 (Foto: Dan Mariegaard)

Det skete kort efter, at SE og HØR havde afsløret, at de atter var kærester, Forlovelsesringen blev endda genbrugt, - Vi bor nike sko herre sammen, og jeg har det så dejligt, sagde forelskede Christiane dengang, Læs mere om Christiane Schaumburg-Müller L.O.C..

Marys gode veninde Ellen Hillingsø spiller hovedrollen som revystjernen Liva Weel. Kronprinsessen var derfor mødt op for at overvære stykket "Liva" på Folketeatret i København.  Og 45-årige Mary var meget begejstret for venindens optræden.  Læs også Kronprinsesse Mary: Har skrevet forordet til en ganske særlig bog Læs også Ellen Hillingsø: Glæder sig til at fylde 50 – Hun er en meget dygtig skuespiller, så det var dejligt at se hende performe i aften, lød de rosende ord fra Mary, som i salen sad ved siden af Ellens forældre, Birgitta og Kjeld Hillingsø.

Artiklen fortsætter under billederne.., Ellen Hillingsø hyggede sig efter stykket med sine forældre og kollegaen Henrik Koefoed, 61, som også medvirker i forestillingen.  (Foto: Mikael Rieck) Da 50-årige nike sko herre Ellen Hillingsø blev spurgt om, hvordan det var, at kronprinsessen var mødt op for at se hende, svarede hun: – Det var dejligt, selvfølgelig, Det var skønt, sagde Ellen efter forestillingen til SE og HØR, Læs også Marys tidligere hofdame og Frederiks hofchef: Er flyttet sammen på slottet.

Læs også Ellen Hillingsø: Farvel til vorten Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen på 76 år var også til stede ved premieren – og efter showet fulgte han kronprinsesse Mary ned ad trapperne og ud til den ventende bil, Og der blev der taget afsked på kærlig vis, Se billedet herunder:  (Foto: Mikael Rieck) Læs mere nike sko herre om Ellen Hillingsø Kronprinsesse Mary Uffe Ellemann-Jensen.



Seneste

Back to Top