Nike Sneakers

Nike Sneakers Nyeste

Hele den nye kollektion til Nike Sneakers! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Peter Lundin er ikke børnevenlig nok til at se sin egen søn, Morderen, der i juni 2000 først myrdede og siden parterede sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner Dennis og Brian, har mistet retten til at se sin treårige søn, som han har med sin ekskone Betinna Brøns, Det erfarer SE og HØR.  Det er Statsforvaltningen, der efter måneders tovtrækkeri mellem Peter Lundin og hans nike sneakers ekskone har afgjort, at det er absolut bedst, hvis deres lille dreng ikke skal på fængselsbesøg hos far..

Læs også Peter Lundin skilt: Nu taler ekskonen ud nike sneakers Læs også Sådan mødte Peter Lundin og Betinna Brøns hinanden Moderen, der i sommer fik gennemført en skilsmisse fra parteringsmorderen efter, hvad hun beskriver som ni år i helvede, er således den eneste, der har retten til drengen, – Jeg har overhovedet ingen kommentarer til de oplysninger. Jeg har lagt det hele bag mig, siger Betinna Brøns til SE og HØR, Artiklen fortsætter under billedet.., Hun giftede sig i 2011 i fængslet med Peter Lundin, som siden gjorde hende gravid. .

I oktober gik skilsmissen igennem, og nu har 33-årige Betinna Brøns fået sit ønske opfyldt: Lundin får ikke lov at se eksparrets i dag treårige søn, (Foto: Privat) Kæmpede med Lundin Hun fik i 2014 en søn nike sneakers med Peter Lundin efter flere år som først kæreste og siden hustru til morderen, De to mødtes, mens han afsonede sin livstidsstraf, og indledte et forhold, som førte til bryllup, der blev afholdt i Anstalten ved Herstedvester i 2011, Men forholdet udviklede sig ikke i den retning, Betinna ønskede..

I oktober i år forklarede hun i et eksklusivt interview med SE og HØR, hvordan hun følte sig manipuleret og holdt i et psykisk voldsgreb i forholdet. Først fjernede hun sig selv fra besøgslister i fængslet, siden søgte hun om skilsmisse i sommeren 2017 – den blev gennemført i netop oktober i år. Læs også Jeg havde sex med Peter Lundin på anden date Læs også Peter Lundin og ekskonen kæmper om forældremyndigheden Sideløbende har Betinna forsøgt at få frataget samværet mellem Peter Lundin og deres søn.

– Står det til mig, har han set ham (sin søn, red.) for sidste gang, Og jeg har fuld tillid til, at Statsforvaltningen træffer den rigtige beslutning, sagde hun for et par måneder siden til SE og HØR, Og hun fik altså sin vilje, Men ikke uden sværdslag.  For i månederne frem til afgørelsen har Peter Lundin ifølge SE og HØRs oplysninger kæmpet en desperat kamp for at få lov til at se sin søn.  Han har argumenteret, at barnets mor er psykisk syg, at sønnen er stærkt knyttet til ham, at han havde forbedret sig meget under afsoningen, og nike sneakers at han trods nyligt afslag på prøveløsladelse havde en tro på, at han kom ud i friheden inden længe. .

Alt dette var ikke formildende hos Statsforvaltningen, der må have besluttet, at en tredobbelt morder, som ovenikøbet er dømt for at have forvoldt en mors død, ikke er det bedste for en treårig. Læs hele historien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Normal kender vi Salma Hayek som den smukke kvinde i film som ”Desperado” og ”Once Upon a Time in Mexico”, men i programmet ”Watch What Happens Live” ser man labre Hayek spise ret så klamme ting, Channel24.co.za skriver, at den 48-årige stjerne faktisk var mere end villig til at indtage de nike sneakers gyselige orme, - Jeg spiser dem hele tiden, Jeg bor i Frankrig, og det her er meget almindelig fransk mad, Normalt er de ikke så fedtede, forklarede Hayek i programmet, Læs også Se Salma Hayek topløs.

Segmentet i programmet havde sjovt nok også fået titlen ”Vil Salma spise det?”, Men selvom Hayek ingen kvaler havde ved at spise orme, var der en ret almindelig ting, som hun ikke ville sætte tænderne i, - Det her er så skræmmende, fordi folk vil finde ud af, at jeg spiser stort set alt, Men ikke løg! Indrømmede Salma Hayek, Til daglig er nike sneakers Hayek gift med den franske forretningsmand Francois-Henri Pinault, og hun har tydeligvis allerede fået smag for hans hjemegns ’delikatesser’..Seneste

Back to Top