Ray-ban Børn

Ray-ban Børn Nyeste

Hele den nye kollektion til Ray-ban Børn! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

På det sociale medie Instagram informerede sangeren selv sine fans om aflysningen og forklarede sin situation, - Desværre har min angst, der har hjemsøgt mig igennem de seneste måneder i forbindelse med liveoptrædener, fået bugt med mig, - Med størrelsesordenen af dette event har jeg døjet med den ray-ban børn værste angst i min karriere, Jeg kan ikke undskylde nok, men jeg vil være ærlig over for alle, som tålmodigt har ventet på at se mig, Jeg lover, at jeg vil gøre mit bedste for at gøre det godt igen over for alle, som jeg har svigtet i dag, skriver "Pillowtalk"-sangeren blandt andet på sin profil..

Efter popmusikerens besked til sine fans på Instagram er det væltet ind med opmuntrende kommentarer og ros til stjernen for at være så åben omkring sine problemer, Læs også ”Fan” myrdede brutalt Voice-deltager: Hvorfor skulle Christina dø? 5, ”Fan” myrdede ’The Voice’-deltager: Hvorfor skulle Christina dø? Men fans og familie stadig er efterladt i dyb chok og sorg, forsøger politiet i Orlando, Florida lige nu at klarlægge, hvad der fik 27-årige Kevin James Loibl til at skyde og dræbe den 22-årige The Voice-deltager ray-ban børn Christina Grimmie efter en koncert fredag aften..

Politiet mener på nuværende tidspunkt, at morderen, 27-årige Kevin James Loibl, var en ”mentalt forstyrret ray-ban børn fan”, der bevidst rejste fra sin hjemby St Peterburg i Florida til koncertstedet The Plaza Live i Orlando for at tage livet af den populære sangerinde, Den 27-årige morder havde nemlig bevæbnet sig med to pistoler, yderligere ammunition og en jagtkniv – og politiet mener, at hans eneste mål med rejsen var netop den unge sangerinde, - Der er ingen umiddelbar forbindelse mellem morderen og Christina Grimmie, Han dukkede op til hendes koncert fredag aften med to pistoler med ladte magasiner og en stor jagtkniv, Der var ingen metaldetektorer i forbindelse med arrangementet, hvor Grimmie skrev autografer, siger politiet..

Fredag aften omkring klokken 22 gik han uden problemer igennem sikkerhedskontrollen ved koncertstedet, og da han havde nærmet sig sit offer, affyrede han flere skud. To af dem ramte Christina Grimmie i hovedet, og hun døde kort tid efter på hospitalet. Politiet vil formentlig aldrig komme helt til bunds i den tragiske sag – lige efter skudepisoden skød og dræbte morderen sig selv, da Christina Grimmies bror overmandede ham.

Hollywood - og resten af verden - er i chok.  Verdens absolutte kendispar nummer 1 - Brad Pitt, 52, og Angelina Jolie, 41 - skal skilles efter godt to års ægteskab og 12 års samvær.  Ifølge TMZ, der har flere pålidelige kilder og ofte har kunnet afsløre store kendisnyheder, begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15, september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skal gennemføres "af hensyn til familien", Derudover kan mediet fortælle, ray-ban børn at Angelina Jolie også anklager sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i sidste uge ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt..

Ifølge kilden har Angelina Jolie også haft svært ved at håndtere Brad Pitts ”vrede”. Læs også Her er Brad Pitts første ord Læs også Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles Flere medier har i døgnets løb fortalt, at skilsmissen også skyldes utroskab. Page Six mener at vide, at Angelina Jolie havde hyret en privatdetektiv, der fandt frem til, at Brad Pitt havde et forhold med den franske skuespillerinde Marion Cotillard, som han spiller over for i filmen ”Allied”, der får premiere senere på året.

Det amerikanske medie TMZ siger dog, at der ikke har været tale om utroskab, men at Angelina Jolie vil skilles på grund af Brad Pitts misbrugsproblemer og voldsomme ray-ban børn temperament, Angelina Jolie bekræftede selv den kommende skilsmisse i en udtalelse udsendt af sin advokat tirsdag eftermiddag dansk tid, I en udtalelse fortæller Angelina Jolies advokat, Robert Offer, at det er af ”hensyn til familiens velbefindende”, at Angelina Jolie har begæret skilsmissen, Advokaten tilføjer ifølge Sky News:.

Læs også Her redder Brad Pitt lille pige fra at blive mast Læs også Brad Pitt må ikke ses med Ben Affleck - Hun vil ikke komme til at kommentere dette, og familien beder om, at man respekterer privatlivets fred på dette tidspunkt, udtaler skuespillerindens advokat, Også Brad Pitt har udtalt sig om skilsmissen – og han fortæller, at hans fokus er ét sted nu midt i krisen: ray-ban børn - Jeg er enormt ked af det, men det, der betyder noget nu, er vores børns velbefindende, Jeg beder pressen om at give dem den fred, de har brug for i denne svære tid, siger han..Seneste

Back to Top