Ray-ban Solbriller

Ray-ban Solbriller Nyeste

Hele den nye kollektion til Ray-ban Solbriller! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Når Remee producerer musik, ender det som oftest med fængende pophits, penge og priser, Og det gør det også netop nu for den danske gruppe L.I.G.A., som er på kontrakt med pladeselskabet RE: A: CH, der har Remee og den kendte musikproducer Chief 1 som bærende kræfter, Poptrioen vandt nemlig prisen ray-ban solbriller Årets Nye Danske Navn ved Gaffa-prisen, som blev holdt torsdag aften i Bremen Teater i København, Og den hæder er Remee lykkelig over, LÆS OGSÅ: L.I.G.A fejrer med sushi - Yes yes yes! L.I.G.A, vandt Årets Nye Danske Navn ved Gaffa-prisen! Jeg er stolt, og så er jeg taknemmelig, skriver den populære producer og X Factor-dommer på sin Instagram-profil, LÆS OGSÅ: Se billedet: Remee scorer undertøjsmodel Trioen står blandt andet bag sommerhittet "Skylder dig ik' noget", og torsdag aften tog de den prestigefyldte musikpris for næsen af kunstnerne S! vas, Julias Moon, Karl William og The Minds of 99, L.I.G.A, består af den dansk-australske forsanger Nicky Russell, rapperen Feras Agwa og trommeslageren Ihan Haydar, Det er bestemt ikke første gang, at Remee har trykket på de musikalske knapper for succesfulde kunstnere, For eksempel har han tidligere skrevet sange til blandt andre Robyn, Jamelia og Blue..

De har været kærester i årevis og har to sønner sammen, men først for et par ray-ban solbriller måneder siden blev Frank Hvam og filmklipperen Anja Farsig gift: - Ja, det er rigtigt, at vi blev gift for et par måneder siden, indrømmeren komikeren over for SE og HØR i weekenden i forbindelse med Casper Christensens bryllup, LÆS OGSÅ: Her er Casper og Isabels VANVITTIGE bryllupsgaver LÆS OGSÅ: Casper og Isabels vilde bryllupsfest: Festede til kl, 05.00 LÆS OGSÅ: Frank Hvam ville skyde konen.., med en harpun - Vi har været sammen i så mange år, så der er ingen grund til at gøre et stort nummer ud af det, nedtonede den nygifte mand, der ikke er vild at snakke om sit privatliv, - Det har I skjult godt, lød det spørgende fra SE og HØRs journalist, - Ja, Anja fik det at vide i går, Jeg har selv været inde og lave papirere på rådhuset, jokede den 44-årige komiker, der var forlover ved Casper Christensens bryllup, - Han er den person, jeg kender allerbedst, så han må vist være min bedste ven, sagde Casper Christensen om valget af Frank Hvam som forlover, Mens Frank Hvams bryllup blev en privat affære, var Casper Christensens nærmest det stik modsatte, I hvert fald mødte utallige fotografer, journalister og nysgerrige op, da han sammen med sin Isabel Friis-Mikkelsen gik ud af Vor Frue Kirke i København efter vielsen, Efterfølgende var der reception og champagne i komikerens natklub Sunday, hvor over 200 af parrets venner og bekendte lykønskede det nygifte par..

Der gik ikke længe, fra kronprinsesse Victoria og prins Daniel kunne meddele, at en ny tronarving er på vej, til spekulationerne omkring et navn til den kommende prins eller prinsesse begyndte at opstå, Læs også: Svenskerne vil bytte kongen ud med Victoria Ifølge den svenske avis Expressen har parret set sig lune på navnet Isabella, hvis det bliver en pige, Men det navn er ligesom optaget prinsesse-mæssigt her i Skandinavien, og den svenske befolkning er da heller ikke enige med deres kommende dronning, I den samme avis er der nemlig foretaget en afstemning, og her figurer Isabella slet ikke på listen over svenskernes foretrukne prinsessenavne, Læs også: Mere pres på det svenske kongehus I stedet ray-ban solbriller er Sophia det klart mest populære navn med over en fjerdedel af stemmerne, mens Lovisa og Lilian er henholdsvis nr, 2 og 3, Skulle det blive en prins, ser svenskerne gerne, at han kommer til at hedde Oscar, Gustaf eller William..

Det er så lækkert at træde ud af frisørsalonen med helt nyklippet hår, der bare sidder præcis, som det skal. Det synes især Kanye West. Faktisk er rapperen så vild med at være nyklippet, at han sørger for at være nyklippet hver eneste dag. Kanye West betaler nemlig sin frisør omkring 3.434 kr. for at trimme håret en gang om dagen. Hver dag. Hele året. - Det er helt skørt - Kanye bliver klippet hver dag, fortæller Rihannas far, Ronald Fenty, til magasinet heat. Det skriver Female First.

Læs også VIDEO: Kanye West hylder Caitlyn - Han betaler sin barber 500 dollars ad gangen, Jeg forstår ikke, hvordan der kan klippes så meget hår af, Kanye elsker bare det friske look, Jovist, Kanye West har da noget flot, veltrimmet hår, der altid står knivskarpt - men han betaler altså også knap 1,3 mio, kr, om året i frisørregninger alene, Gad vide, om Kanye Wests hår vokser ualmindeligt meget hurtigere end andre menneskers? Læs også Medina og Christopher: Par-frisure Husk, at du kan få masser af Hollywood-gossip ray-ban solbriller direkte i dit Facebook-feed, hvis du synes godt om HLLWD.dk..

Den yndige Sarah Grünewald har afsløret, at hun har været til prøve på rollen som Bond babe. Den labre Vild med dans-vært Sarah Grünewald vil forsøge sig som laber Bond-kvinde til den kommende James Bond-film. Det fortæller hun til Radio 24syv. Castingen til rollen fandt sted for et stykke tid siden, hvor producenterne skulle se hende an - for man skal jo have et ret godt udseende for at være James Bonds babe. LÆS OGSÅ: Sexede Sarah: Her er min nye kæreste Til castingen skulle Vild med dans-værten både vise sig frem og læse en tekst op fra en gammel Bond-film, så de kunne høre hendes engelske accent. LÆS OGSÅ: Super sexede Sarah - se hende her Grünewald, der især er kendt som vært i Vild med Dans, var med i den første castingrunde, men har desværre ikke hørt noget om, hvorvidt hun er gået videre til anden castingrunde. Noget kunne altså tyde på, at hun ikke er gået videre, og at rollen derfor er gået til en anden. Indtil videre kan smukke Sarah ikke gøre meget andet end at krydse fingre og håbe på et telefonopkald.

Igennem årene har Linda P bevidst, at hun kan klare det meste selv, men når man skal bruge nogle særlige mennesker er det godt at kunne hente hjælp på Facebook, LÆS OGSÅ : Se Linda P halvnøgen i ekskærestens video LÆS OGSÅ : Linda P var utro - Er der noget bedre at have teenagebørn? Det skulle da næsten lige være at få noget meget tungt i hovedet, fortæller Linda P i en video på det sociale medie og afslører at ray-ban solbriller hun leder efter forældre til teenagebørn, Forældrene skal filme deres børn, mens de fortæller dem en opdigtet historie, De bedste klip bliver vist i et nyt TV2 Zulu-program med Linda P..

Charlie Sheen, der tidligere på året havde 2 kærester boende hos sig, er åbenbart ikke den tyr, han gerne vil opfattes som, Skandaleskuespilleren måtte i hvert fald give op, når det gjaldt eks'en Bree Olsons umættelige appetit på sex, Det ray-ban solbriller hævder hun i hvert fald over for sladdersitet femalefirst.co.uk, - Charlie var en "2 gange om dagen"-fyr, Jeg er umættelig i min seksuelle appetit, og jeg var ikke vant til at måtte dele, lyder det fra Bree, der fortsætter: - Charlie prøvede at følge med, men det var hårdt, Jeg kan med nød og næppe klare mig med en gang om dagen, men ville være mere tilfreds med 19 gange dagligt, Bree Olson flyttede fra den 45-årige skuespiller i april, Bree Olson var umættelig, hvad sex angik.Seneste

Back to Top