Ray Ban Wayfarer Sort

Ray Ban Wayfarer Sort Nyeste

Hele den nye kollektion til Ray Ban Wayfarer Sort! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Karen Thisted fik forleden Linse Kessler helt op i det røde felt.  Ekstra Bladets klummeskribent ray ban wayfarer sort havde nemlig skrevet klummen "Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper", og det faldt bestemt ikke i god jord hos Linse, Nu ser det dog ud til, at konflikten er overstået.  Læs også Linse raser: Du har pisset på den forkerte datter - Karen T siger UNDSKYLD, og jeg siger hermed, TAK ! Den lille meget typiske KarenSætning, under Undskyld (men jeg ville gøre det igen) håber jeg virkelig at hun vil genoverveje, det er en virkelig trist oplevelse Jeg/Vi var igennem her, og det ønsker jeg bestemt ikke, at andre der har mistet en kær, skal udsættes for, Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære Mor, og det er sgu dejligt, skriver Linse på Facebook. .

Artiklen fortsætter under billedet Læs også Linse afslører: Sådan bliver første jul uden Mopper Linses opdatering kommer samme dag som Karen Thisted i Ekstra Bladet fortæller, at hun gerne giver en undskyldning, – Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne, Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde, siger Karen Thisted til Ekstra Blade t og tilføjer, at hun godt kan forstå, hvis ordene i klummen rammer Linse, – Men min mening er og var ikke at såre hende, Jeg har ytringsfrihed til at sige, at vi har et mærkeligt land, når vi har store sørgeceremonier for mennesker som Mopper, Peter Brixtofte og Mogens Camre, Jeg ønsker ikke at tale dårligt om de døde, men vi må tage os sammen ray ban wayfarer sort og tænke over, hvem der er helte, og hvem der ikke er, siger Karen Thisted til  Ekstra Bladet..

Læs også Linse: Jeg kan stadig ikke tale om Mopper i datid Det var ray ban wayfarer sort blandt andet følgende citat fra Karen Thisteds klumme, der havde fået Linse op i det røde felt:  - Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper, Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed, Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed, lød det blandt andet i klummen, der blev bragt i Ekstra Bladet 4, december..

Læs også Karen Thisted pissede Linse af… men ville gøre det igen Du kan se flere billeder af Linse i galleriet herunder Galleri: Se Linse Kessler som barn Meget ung Mopper med baby Linse på skødet. Foto: Privat 1 / 30 Når Mopper ikke var hjemme, var det Linse, der passede lillebror Mikkel. Foto: Privat 2 / 30 Linse Kessler som barn Foto: Privat 3 / 30 4 / 30 Mikkel og Linse var også tætte som børn. Foto: Privat 5 / 30 Før "Familien fra Bryggen" var Linse mest kendt for sine store bryster. Her viser hun dem frem.

Foto: All Over 6 / 30 ray ban wayfarer sort Linse mener ikke, hun ville være kendt, hvis det ikke var for hendes kæmpe kasser, Foto: All Over 7 / 30 8 / 30 Det var historien om Europas største bryster, der satte Linse på landkortet, Foto: All Over 9 / 30 Da vi stiftede bekendtskab med Linse, var det som Mikkel Kesslers storbarmede søster, Foto: All Over 10 / 30 Førhen var Linse glad for at tage pikante billeder, Foto: All Over 11 / 30 12 / 30 Dejligt familiebillede, Foto: All Over 13 / 30 Mikkel Kessler deler sin søsters kærlighed til de firbenede..

Foto: All Over 14 / 30 Linse Kessler blev opdaget, da hun støttede sin bror Mikkel til en af hans mange boksekampe. Foto: All Over 15 / 30 16 / 30 Spændt op til lir. Eller i hvert fald til boksning. Linse og co. heppede på Mikkel fra ringside. Foto: All Over 17 / 30 Det er ikke kun på armene, bryggens storbarmede babe kan lide farver... En god gang farvelade i ansigtet er heller ikke af vejen. Foto: All Over 18 / 30 Linse Kessler fik for nyligt opereret frontpartiet mindre. Foto: All Over 19 / 30 20 / 30

Linse har næsten altid haft det meget lyse hår, Her forsøger hun sig med ildrøde lokker, Foto: All Over 21 / 30 På ray ban wayfarer sort plads i ringside sammen med Mopper, Foto: All Over 22 / 30 Linse har flere gange understreget, at hun også kan slå en proper næve, Foto: All Over 23 / 30 24 / 30 Mikkels største fans, Foto: All Over 25 / 30 Linse er med tiden blevet mere kendt end sin hårdtslående bror, Foto: All Over 26 / 30 Når man har nordeuropas største bryster, er det ikke ligefrem en smal sag at sove på maven, Derfor har Linse en specialmadras med hul, så der er plads til attributterne..

Foto: All Over 27 / 30 28 / 30 Linse Kessler har fået foretaget flere plastikoperationer, ray ban wayfarer sort Foto: All Over 29 / 30 Linse er sådan ikke lige at komme udenom, Foto: All Over 30 / 30 Galleri: Se Linse Kessler som barn Læs også Linse deler den sødeste video af lille Alba Læs mere om Linse Kessler Karen Thisted.Seneste

Back to Top