Vans 2019

Vans 2019 Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans 2019! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

(Foto: Kaspar Wenstrup) 6 / 21 – Det er mest Christine, som bruger kontoret, forklarer Kjeldbjerg, Fruen er i fuld gang med at tage en masteruddannelse indenfor træning og ernæring, vans 2019 så hun ud over træning også kan hjælpe sine klienter med den rigtige kost mod diverse skavanker, – Jeg har mange store opgaver lige nu, men håber at blive færdig, så jeg også kan slappe af og fejre jul med rødvin og champagne, siger hun, (Foto: Kaspar Wenstrup) 7 / 21 8 / 21 Selv om især døtrene sætter pris på en dansk spegepølse hjemmefra, så elsker både Christine og Jakob de friske råvarer, der bare smager godt, Familien bor kun få minutter fra byen Grasse, der også bliver kaldt parfumebyen, i det smukke og frodige bagland ved Cannes og Nice, Området er fyldt med dufte fra roser, jasmin og lavendel, og parfumefabrikkerne laver de udtræk, der senere bruges til velduftende parfume..

(Foto: Kaspar Wenstrup) 9 / 21 – Biler interesserer mig faktisk ikke, forklarer Kjeldbjerg, som trods alt har både en Porsche Gemballa og en Ford Galaxy, – Porschen er en rigtig blærebil, men den går i stykker hele tiden, Min favorit er Ford’en, Den har plads til både hunde og affald til lossepladsen, og så er jeg skideligeglad med, at franskmændene snitter den, Jeg har købt Porschen, fordi den er skideskæg, men den passer slet ikke til mig, siger Jakob, Mercedes’en vans 2019 i baggrunden er fruens..

(Foto: Kaspar Wenstrup) 10 / 21 – Lige nu er projektet at få poolen i orden, Noget kan jeg selv lave, andet får jeg professionel hjælp til, Jeg forsøger ofte selv først, og så ender det med at vans 2019 koste det dobbelte, når andre skal rydde op i mit lort, Men jeg sætter en ære i selv at prøve, fortæller Kjeldbjerg, der som ægte jyde selvfølgelig er omkostningsbevidst, (Foto: Kaspar Wenstrup) 11 / 21 12 / 21 Selvfølgelig er der også en tennisbane på den 4.000 kvadratmeter store bjerggrund..

(Foto: Kaspar Wenstrup) 13 / 21 Bare 47 år gammel er Jakob med på, at han er blevet en voksen mand. – Vi gør alle en dyd ud af at fortælle, at alderen ikke betyder en skid, men det gør den jo i høj grad. Det er en del af det at leve, at man ved, livet nu er for alvor. Når jeg er ude at cykle, så stopper jeg altså for lige at puste ud, når jeg bliver træt. Hvor det tidligere var fedt, ikke at kunne få luft, så bliver jeg i dag nervøs. Jeg er bange for hjertestop, og jeg er ikke bange for at tale om det, fortæller Kjeldbjerg, om nu ikke døjer med mere end lidt dårlig ryg. – Jeg har lavet øvelser til ham, men han griner bare, forsøger Christine, mens Jakob ganske rigtigt smiler af konens drillerier. – Men det er en underlig fornemmelse. Jeg har altid levet af at være i god form, men det bliver ikke nemmere med alderen.

(Foto: Kaspar Wenstrup) 14 / 21 – Jeg har valgt at ansætte mig selv som chauffør og havemand, Jeg er sandsynligvis den mest underbetalte i hele Sydfrankrig, Jeg synes selv, vans 2019 jeg er rimelig god, især til de store ting, siger Jakob, mens fruen grinende mener, han ind imellem har lidt svært ved at kende forskel på blomster og ukrudt, (Foto: Kaspar Wenstrup) 15 / 21 16 / 21 – Det dur ikke bare at ligge og slappe af, så ville jeg være nødt til at komme væk, Jeg planlægger opgaver hver dag..

(Foto: Kaspar Wenstrup) 17 / 21 – Bare se på dem. De er både sjove og søde. Hundene er mine faste bonkammerater i det daglige, griner Jakob, mens bokserne Jerry og Jenny tumler rundt. (Foto: Kaspar Wenstrup) 18 / 21 Siden sidst har ekspeditionslederen fået rigtig vinkælder i – kælderen. – Christine har truet med at sende mig på vinkursus, men ellers er det på ren amatørbasis. (Foto: Kaspar Wenstrup) 19 / 21 20 / 21 (Foto: Kaspar Wenstrup) 21 / 21 Kom hjem til Jakob Kjeldbjerg

I et nyt interview med Dansk Golf fortæller kronprins Frederik om sin interesse for golfsporten, Læs også Kronprinsen på glatis i Grønland – Det fascinerende ved golf er, at man i virkeligheden spiller mere mod sig selv end nogen andre, vans 2019 Hvert slag kræver 20 sekunders zentilstand og 100 procent fokus, fortæller Frederik og afslører i samme interview, at ingen af hans fire børn har kastet sig over golf, Kronprinsesse Mary har lagt spillet på hylden, da hun flyttede til Danmark, så den kommende konge har golfkøllen for sig selv indtil videre..

Læs også Eddie Redmayne er blevet far - det skal datteren hedde Golf er dog ikke den eneste idrætsgren, Danmarks kommende konge har vans 2019 prøvet kræfter med, Se ham slå sig løs i galleriet herunder: Kronprin Frederik elsker sport All Over 1 / 7 I 2013 gennemførte Frederik som den første kongelige en ironman, De 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb klarede han i tiden 10 timer og 45 minutter, – Jeg kiggede ned foran mig og tænkte bare på at holde den gode kadence, Og det var faktisk meget godt, sagde den royale jernmand efterfølgende, Kronprinsen behøver dog ikke så meget sved på panden for at have det sjovt, I 2012 deltog han i ”Find vej i Danmark”- dagen i Birkerød sammen med sine to ældste børn..Seneste

Back to Top