Vans Custom Denmark

Vans Custom Denmark Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans Custom Denmark! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

En af de professionelle dansere, der skal sætte stiletten på det bonede gulv i aftenens første show af Vild med dans, har været ude for en ulykke, Hun styrtede på sin scooter, da hun var på vej til træning på sin vans custom denmark scooter, Det skriver MSN Starlounge, Scooteren landede på hendes ben, og det gik udover knæet, Læs også: Derfor sagde Saseline nej til Vild med dans - Der var ikke noget, jeg kunne gøre, det var bare uheldigt at pigerne ikke så mig, siger hun til MSN Starlounge, Det er endnu uvist om Claudia er i stand til at danse ved fredagens show, hvor hun skal danne par med bokseren Patrick Nielsen, Læs også: Vejrbabe i Vild med dans Se også alle billederne af årets dansehold herunder, Se Vild med Dansk kl 20 fredag på TV2..

Efter at Susan K lillejuleaften blev anholdt på Social Club i Århus, er der opstået en række grupper på Facebook, der både støtter og håner realitystjernen, Gruppen "Godt nytår Susan K vans custom denmark - Hahahahahaha" fryder sig over brystbombens fængsling og har med 44 medlemmer flere støtter end "Løslad Susan K Nielsen"-gruppen, der blot har 26 medlemmer, Det kan måske hænge sammen med gruppens noget tvetydige beskrivelse: - For alle os, der synes, det er urimeligt, at Susan K Nielsen skal fængsles for at kaste et glas i hovedet på en garderobepige, Hvad er der sket med Danmark? Det er utroligt, man ikke engang kan have lov til at smadre folk længere, uden det skal have konsekvenser, skriver gruppen om sit formål, Der findes også mindre grupper som "Alle os som godt kan elske Susan K, på trods af hendes fejltrin!" med 14 medlemmer og "Lad Susan K, Nielsen blive i Århus Arrest" med sølle 5, Den største Susan K-gruppe på Facebook er dog stadig "Susan K fanclub …" med 355 medlemmer..

Det kan nogle gange være svært at få taget den helt rigtige selfie - især hvis man har to hunde, der også vil have din opmærksomhed.  Det måtte "Robinson"-værten Jakob Kjeldbjerg indse tidligere på sommeren, da han forsøgte at tage en selfie i sommervarme i Frankrig.  Hans to hunde, Jenny vans custom denmark og Jerry, ville nemlig også have hans opmærksomhed, og det endte altså lidt anderledes, end TV-værten havde planlagt.  I stedet for et godt billede af sig selv, endte Jakob Kjeldbjerg nemlig med sin ene hunds kønsdele i ansigtet. .

Det var vidst ikke ligefrem det, der var meningen med videoen.  Heldigvis kan Kjeldbjerg selv grine af det, og derfor har han også delt videoen på sin Instagram-profil. Du kan se den herunder:  UPS ! #boxersofinstagram #hunde #dogs #bedstevenner Et opslag delt af Jakob Kjeldbjerg (@jakobkjeldbjerg) den 14. Aug 2017 kl. 6:39 PDT Selvom videoen er fra den 14. august, får den lige nu meget opmærksomhed.  Det skyldes måske, at Jakob Kjeldbjerg tidligere på ugen fik meget opmærksomhed, efter hans datter, Marias, deltagelse i den franske udgave af "Voice Junior". 

Her sang hun Adeles smukke sang "Million Years Ago", og det kunne dommerne lide.  De vendte sig alle tre om, og på TV kunne man derfor se en meget stolt og rørt farmand.  Vi er ellers vant til at se Jakob Kjeldbjerg med en mere hård og bestemt facade, når han styrer slagets gang i "Robinson Ekspeditionen", men vans custom denmark den facade krakkelerede fuldstændig, da datteren stod på scenen.  Du kan se eller gense det rørende klip i videoen herunder:  Jakob Kjeldbjerg og hans familie har boet i Sydfrankrig siden 2006. .

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af familiens dejlige hus:  Kom hjem til Jakob Kjeldbjerg – Hvidvin! Det er jo vores liv, griner Jakob, 47, mens Christine, 46, fortæller, at parret stod netop her på altanen ved soveværelset, da de faldt for huset for 10 år siden. De har været sammen i 20 år, og været gift de sidste 18 år. (Foto: Kaspar Wenstrup) 1 / 21 – Jeg havde været en tur med Maria i Paris, og i lufthavnen kom jeg til at gå lidt bag hende. Da jeg så de unge mænd kigge, som man nu gør på en yndig pige, tænkte jeg, det er fandme løgn. Jeg havde lyst til at stoppe op og sige noget til dem, griner Jakob. Døtrene går i international skole. Sophia i det der svarer til 1.g og Maria i ottende klasse. Og det nye liv med teenagere kan han godt mærke. – Vi bor altså i et land med andre muligheder og risici end i trygge Danmark. Til halloween ville pigerne ned i byen (Grasse) og rundt i gaderne med veninderne. Vi diskuterede, hvornår de skulle hjem, men det endte selvfølgelig med, at jeg kørte derned tidligere bare for at være i nærheden. Det er måske lidt specielt, når man har piger.

(Foto: Kaspar vans custom denmark Wenstrup) 2 / 21 – Vi havde aftalt, at pc’en ikke hørte til i stue eller køkken, Det var en fin idé, men vi blev indhentet af realiteterne, fortæller Jakob, Det forholdsvist nye orangeri med udsigt mod Nice, Cannes og Middelhavet er heller ikke verdens dårligste arbejdsplads, (Foto: Kaspar Wenstrup) 3 / 21 4 / 21 - Sådan står vi omkring flyglet hver fredag aften, forsøger Kjeldbjerg, mens fruen kigger i retning af stuens sofagruppe og retter: – Nej, du plejer da at ligge derovre på sofaen og drikke rødvin! – Jeg forsøger at lære ham sunde spisevaner, men han gør lige det stik modsatte, forklarer hun, Sophia, 15, er bedst på klaveret, mens lillesøster Maria, 13, spiller guitar og synger..

(Foto: Kaspar Wenstrup) 5 / vans custom denmark 21 – Mit knæ kan ikke holde til fodbold længere, Efter 10 minutter er det ud, og så kan jeg ikke gå i flere dage efter, forklarer Jakob, der spillede 14 landskampe og i 1993 blev kåret til ”Årets Fodboldspiller” i Danmark, En skade ødelagde karrieren, og Jakob blev i første omgang vært på TV3’s fodboldmagasin”Onside”, før han i 2004 afløste Thomas Mygind som vært på ”Robinson Ekspeditionen”, Han kalder sig stadig for Silkeborg-mand, men ser også gerne sine tidligere klubber, Viborg og Chelsea, – Og selvfølgelig holder jeg med FCK, når de spiller Champions League, Det er imponerende, hvad de udretter med baggrund i en ikke så stærk Superliga, siger han..Seneste

Back to Top