Vans Kvinde

Vans Kvinde Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans Kvinde! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Lille Lily Groesbeck skal vokse op uden en mor, Den blot halvandet år gamle pige mistede nemlig sin mor ved en tragisk bilulykke 6, marts og kæmper nu selv for sit liv på et børnehospital i Salt Lake City, Historien om Lily Groesbeck har rørt hele verden, og nu strømmer det ind med både varme ord og penge til den lille pige, der nok endnu ikke har forstået den tragedie, hun er ramt af, Tirsdag formiddag er der således samlet over 43.000 dollars ind på indsamlingshjemmesiden GoFundMe - svarende til knap 300.000 danske kroner, og pengene skal blandt andet bruges på omkostningerne i forbindelse med moderens begravelse samt dække de hospitalsregninger, som vil komme i forbindelse med lille Lily Groesbecks hospitalsindlæggelse, LÆS OGSÅ: Rørende historie: Hvorfor kom der ingen til Glenns fødselsdag Jennifer Groesbeck og hendes datter Lily (Foto: GoFundMe) LÆS OGSÅ: Gribende billeder: Hund søgte venskab - fulgte atletikhold mere end 690 kilometer Det er en ven af familien, der har startet indsamlingen på GoFundMe, og både vennen Ali Sumsion og familien er ovenud lykkelige over den enorme varme og støtte, som familien har modtaget i vans kvinde forbindelse med ulykken, - Vi er lykkelige over den kærlighed og støtte, der er blevet vist os fra hele verden, Vi er taknemmelige over alle donationerne og bønnerne, I er fantastiske, skriver vennen Ali Sumsion således på indsamlingssiden, Den tragiske ulykke skete fredag aften den 6, marts, da Lily Groesbeck og hendes mor Lynn Groesbeck var på vej hjem i bil efter at have besøgt Lynns forældre, Af ukendte årsager mistede 25-årige Lynn Groesbeck kontrollen over bilen, som ramte en betonmur på en bro og skred ud i en flod, LÆS OGSÅ: Rørende: Forældre fik kæmpe tatovering for at hylde datter Bilen rullede rundt og lå med bunden i vejret, mens vandet fra floden fossede ind, I bilen sad lille Lily Groesbeck fastspændt i sit barnesæde, Hun blev først fundet 14 timer efter ulykken, da en lokal fisker fik øje på den forulykkede bil, Han slog straks alarm, Redningsmandskabet nåede at redde Lily ud i live, men hendes mor døde på stedet..

I 2002 væltede han sig i succes og pladesalg, I dag har 26-årige Jon Nørgaard økonomiske problemer, Den tidligere Popstars-vinder har gæld og underskud, skriver Ekstra Bladet, Læs også: Popstars-Jon: I sorg Jon Nørgaards pladeselskab Idolinc.dk ApS har et underskud på 268.794 kroner, Efter den charmerende fyr vandt sangkonkurrencen, forudsagde mange, at han ville komme helt til tops, En voldsdom satte dog en midlertidig stopper for karrieren, Se også: Jon Nørgaard: Det rene vans kvinde tyveri.

Der er ikke noget almindeligt over den canadiske superstjerne Justin Bieber, Dette gælder også stjernens mobiltelefon, LÆS OGSÅ: Sådan får du Bieber til at følge dig Justin Bieber foretrækker Apples iPhone, og det skal være den nyeste af slagsen, Ud over det skal den også være unik og eksklusiv, LÆS OGSÅ: Bieber: - Jeg er stadig super-single Derfor er Justin Biebers iPhone 6 belagt med guld og har et diamantindfattet Apple-logo på bagsiden, Sådan en sag koster lige på den anden side af 120.000 danske kroner, LÆS OGSÅ: Fan bliver kysset af Bieber Bieber sad og legede lystigt med den dyre mobil, da han tidligere på måneden spiste på Fresh Corn Grill i Los Angeles, vans kvinde Bieber var en time på restauranten, inden han kørte væk i sin røde, lynhurtige Ferrari 458, Vi har samlet et galleri med Bieber og hans dyre Apple-legetøj:.

Hun var hurtig til at smide alt og skynde sig til hospitalet, da Lamar Odom kæmpede for sit liv efter en episode med stoffer på et bordel. Og Khloe Kardashian har også trukket begæringen om skilsmisse fra Lamar Odom tilbage – og nu fortæller hun om det hele. - Alt, jeg vidste, var, at jeg blev nødt til at være der. Jeg skulle være hos ham, og jeg skulle være sikker på, at han var okay. Jeg hader, at han kom i den situation. Jeg vil ikke ønske det for nogen, og slet ikke nogen, jeg elsker og bekymrer mig om, fortæller Khloe til People.

Læs også Nu vil Khloe Kardashian ikke skilles fra Lamar Og mens Lamar kæmpede for sit liv, så var det, at Khloe droppede skilsmissen, Men det betyder altså ikke, at den 31-årige Kardashian er tilbage hos Lamar, - Jeg droppede skilsmissen, fordi der ikke er noget, der haster, Der er medicinske vans kvinde grunde og tusind andre ting, Det er bare smartere, at den (skilsmissen, red.) er sat på standby, Men det betyder ikke, at jeg er sammen med Lamar igen, Ikke engang i vores tanker overvejer vi et forhold, Det er noget kun tiden kan fortælle, Jeg har altid elsket ham, og jeg vil altid elske ham..

Lamar Odom er stadig indlagt i Los Angeles, og Khloe fortæller, at han har lang vej igen, før han er rask. - Hver time er anderledes. Det går op og ned, men han er vågen. Han er i live, og det er det eneste, jeg ønske – at han er okay.  Læs mere om Khloé Kardashian

Christian Brøns er slet ikke i tvivl, - Nej tak, jeg kunne ikke tænke mig, at være med i Big Brother igen, Jeg har været der, Kunne du se mig være spærret inde igen? Tror nu heller ikke, Kanal 5 vil have vans kvinde mig, griner sangeren, der blev kendt fra den første sæson af mediefænomenet, Læs også: Lesbisk lykke i Big Brother-huset Selvom sangeren med den karakteristiske frisure ikke kunne tænke sig, at være med endnu en gang, har han kun positive minder fra de mange lange dage i huset, - Det var skørt, det var sjovt, det var en fest, Jeg fortryder hverken, at jeg deltog, eller at jeg stak af derfra, Læs også: Christian Brøns: Klap lige hesten Han har et par gode råd til de deltagere, der bliver lukket inde i huset fra på mandag, - Hold hovedet koldt og lad være med at gøre noget, som du fortryder, siger han til seoghør.dk..

Du husker sikkert mange af de store hits fra 2014, som har været spillet i radioen igennem året, Både Taylor Swift, Sia og Pharrell Williams har haft kæmpe hits igennem året, og de bliver alle taget under kærlig behandling af de her fire musikere, De har taget årets største hits og samlet dem i et enkelt nummer, som ikke varer længere end tre minutter, Samtidig får de også lige lavet en lille hilsen til nogle af vans kvinde de ting, som vi talte om i løbet af, Både Kim Kardashian, Ebola og Ice Bucket Challenge kommer under kærlighed behandling i nummeret..Seneste

Back to Top