Vans Old Skool Checkerboard

Vans Old Skool Checkerboard Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans Old Skool Checkerboard! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt i flere år, Vi har grinet med dem – og vi har grædt med dem, I aften var det mest tårerne, der pressede sig på, da sæsonafslutningen af ”Familien fra Bryggen” blev sendt, For det var allersidste gang, vi nød tid sammen med Mopper, vans old skool checkerboard der som bekendt sov ind efter længere tids sygdom mandag den 21, november, I sæsonafslutningen var vi med, da Mopper fandt den perfekte ”tak-for-al-hjælpen”-gave til Linse: En hængesofa med spraglede puder til haven i Kongelunden..

Læs også Mopper vil give Linse rørende gave som tak Læs også Moppers ukendte søn: Jeg har tilgivet, at hun forlod mig Læs også Mopper får sit eget hyldest-program Det var en følelsesmæssig sæsonafslutning i "Familien fra Bryggen", Foto: TV3 Der var både grin og tårer torsdag aften, da Linse og Mopper hyggede i hængesofaen, Se det sidste klip fra programmet nederst i denne artikel, Foto: TV3 Og der var en ganske særlig årsag til, at Mopper ville give sin datter vans old skool checkerboard lige netop sådan en gave..

Det fortalte Mopper i det sidste – og meget rørende – klip fra programmet, der blev sendt torsdag aften, - Fordi hun er så sød ved mig, Hun har fulgt mig til hospitalet… du skal ikke græde, Det er fordi, du har fulgt mig igennem min sygdom helt fra starten, Du har gjort meget, Du har talt med alle de læger, siger en rørt Mopper til Linse, mens de hygger med Geggo og Alba i den nye hængesofa, Læs også Fans hjalp Mopper gennem den svære tid Læs også Linse vans old skool checkerboard med ny rørende afskedshilsen til Mopper.

Læs også Her er historien om mageløse Mopper - Vi taler normalt ikke om følelser, så vi sidder ikke og sætter ord på. Men efter Mopper er blevet syg, gør Mopper meget. At hun sidder og siger til mig, at jeg skal have den sofa, fordi jeg har været der for hende, fordi hun ikke har kunnet gøre det her uden mig, fordi jeg altid har støttet hende og passet på hende, det manglede bare, men TAK Mopper, for de her ord samler jeg ind i mit hjerte, og de er guld værd! Guld og diamanter! Jeg elsker Mopper så højt, siger en rørt Linse efterfølgende.

Se eller gense dét, der altså blev det sidste klip med elskede Mopper herunder: Torsdag aften løftede Linse også lidt af sløret for, hvordan familien vil sige det sidste farvel til Mopper, Det bliver ikke et traditionelt farvel i kirken - for Mopper troede ikke vans old skool checkerboard på Gud, - Hun har sagt, at det sidste jeg måtte gøre, var at sætte hende ind i en kirke, hvor folk græder over det, fortalte Linse, da hun torsdag afte blev interviewet i DRs "Aftenshowet", Familien følger Moppers sidste vilje og dropper den kirkelige handling..

Der kommer dog alligevel til at være en ceremoni for den elskede Brygge-kvinde. - Det bliver på vores måde. Vi holder det for os selv indtil bagefter. Det er ikke sikkert, at det er helt lovligt, fortalte Linse. Se billeder fra Moppers liv i det store galleri herunder: Mopper fra Familien fra Bryggen november Mopper var Familien fra Bryggens matriark. Hun kom oprindelig fra England, men havde boet det meste af sit liv i Danmark. Foto: All Over Press 1 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark.

Foto: All Over Press 2 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 3 / 57 4 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 5 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, vans old skool checkerboard men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 6 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark..

Foto: All Over Press 7 / 57 8 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 9 / vans old skool checkerboard 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 10 / 57 Mopper er Familien fra Bryggens matriark, Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark, Foto: All Over Press 11 / 57 12 / 57.Seneste

Back to Top