Vans Str 35

Vans Str 35 Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans Str 35! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

SE og HØR har kunnet fortælle om romantiske dates og mindst ligeså romantiske ferier til udlandet, vans str 35 Men hovedpersonerne bag de mange romantiske ture - Martin Jørgensen og Eva Harlou - har aldrig ønsket at svare på, om de var mere end bare rigtig gode venner, Tirsdag aften havde "kærlighedspiben" dog fået en anden lyd, Læs også Eva Harlou og Martin Jørgensen på kærlighedsferie Læs også Eva Harlou skal skilles Her ankom de to nemlig hånd i hånd til ELLE Style Awards i København - og med sig havde parret en lille hemmelighed..

- Ja, vi er kærester, lød det således enstemmigt vans str 35 fra parret, inden at Eva Harlou kunne fortælle, at de netop i dag havde valgt at gøre deres kærlighedsforhold sådan helt officielt, Læs også Aura dater Eva Harlous eksmand Læs også Martin Jørgensens datter: Vil ikke se far SE og HØR har tidligere kunnet fortælle, hvordan de to hemmelighedsfulde turtelduer har nydt hinandens selskab med ture til blandt andet Frankfurt, Og allerede i oktober sidste år kunne vi fortælle, hvordan dparret - der på det tidspunkt lige var begyndt at date - nød en romantisk aften på restaurant Pluto i København, På det tidspunkt var det ikke mange uger siden, at de hver især var gået fra henholdsvis grevinde Alexandra og musikeren Thomas Troelsen. .

Fri af de ægteskabelige forpligtelser slog parret sig for alvor løs og nød hinanden, -  De fik bord oppe i baren og sad og drak nogle drinks, fortalte en restaurantgæst, der så den fulde vans str 35 flirt på tætteste hold, - De snakkede med nogle, der stod omkring dem, Martin stod og lænede sig op ad baren med front ud mod resten af restauranten, sagde kilden til SE og HØR, Og Martin lagde heller ikke dengang skjul på, at han ret godt kan lide den tidligere 'X Factor'-vært, - Aede og holdt om Eva, som sad på barstolen, Og så kyssede de, lød det dengang fra den spisende gæst..

Men selv om SE og HØR altså har vidst det i et godt stykke tid, var det først denne tirsdag aften, at hovedpersonerne selv stod frem og udbrød: - Ja, vi er kærester. Læs mere om Martin Jørgensen Eva Harlou

Hvis der var nogen, der var i tvivl om, at det er hot og hedt mellem Justin Bieber og Sofia Richie, så har parret i hvert fald gjort dem til skamme, Sofia har lige fejret sin 18-års fødselsdag med flere fester, og der dukkede Justin Bieber altså også op - efter han havde været i London for at spille, Og efter fødselsdagsfejringen er Bieber og kæresten smuttet til Cabo San Lucas i Mexico, Turen er Justin Biebers fødselsdagsgave vans str 35 til Sofia, og parret bor på det luksuriøse Rosewood Hotel..

Læs også Justin Bieber fejrede Sofia Richies 18 års fødselsdag Ifølge Mirror er parret blevet spottet flere gange i den varme mexicanske sol, hvor de har nydt hinanden både med lidenskabelige kys og kram. Turen til Mexico begyndte i fredags, hvor Bieber og kæresten tog et privatfly fra Van Nuys lufthavn i Los Angeles. Læs også Bieber betaler barregning for sørgende gæster Læs også Bieber fester med ny pige i London - uden Sofia Sofia har delt billeder på Instagram - og snaps fra turen.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on Aug 27, 2016 at 11:57am PDT vans str 35 - Sofia var ikke helt ovenpå til sin fødselsdag, så kunne ikke nyde det fuldt ud, Men nu har hun det meget bedre, så de nyder tiden sammen, og Justin behandler virkelig Sofia godt, siger en kilde, - De startede som virkelig gode venner, så de har god basis (for et forhold, red.), De har ikke talt om “titler” med hinanden endnu, så de tager det stille og roligt, Sofia vil gerne have, at det er et eksklusivt forhold, og hun håber, at det snart bliver det, Hun har altid været vild med ham..

Se flere billeder af Justin Bieber og Sofia på vej i flyet til Mexico og meget andet her:  Bieber og Sofia på vej til Mexico Her er Sofia og Justin på vej til Mexico, Foto: All Over 1 / 31 Her er Sofia og Justin på vej til Mexico, Foto: All Over 2 / 31 Her er Sofia og Justin på vej til Mexico, Foto: All Over 3 / 31 4 / 31 Her er Sofia og Justin på vej til Mexico, vans str 35 Foto: All Over 5 / 31 Her er Sofia og Justin på vej til Mexico, Foto: All Over 6 / 31 Her er Sofia og Justin på vej til Mexico..Seneste

Back to Top