Vans X Nasa

Vans X Nasa Nyeste

Hele den nye kollektion til Vans X Nasa! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

(Foto: All Over) 91 / 91 Prinsesse Dianas død vans x nasa samt billeder fra hendes liv Herunder kan du se et stort galleri med de billeder, vi aldrig glemmer fra Dianas død og begravelse:  Læs mere om Prins Harry af Wales Prins William, hertug af Cambridge.

Det er vigtigt at kunne førstehjælp, og Linse Kessler vi rigtig gerne lære mere om, hvordan hun kan hjælpe andre, Selv siger hun, at hun nok ikke har fulgt så godt med, da hun lærte noget tidligere, men hun vil meget gerne lære mere, for som hun siger: har hun jo folk i sit liv, hun gerne ville kunne redde, Og hun vil også gerne kunne hjælpe, hvis en falder om, når hun er en tur nede i Brugsen, Læs også Se Linse som genbrugsarbejder vans x nasa Læs også Linse Kessler kæmper for dyrene Så hun får besøg af en instruktør fra foreningen ”Kunsten at redde liv”, som i denne måned har en julekalender – og i dag er det Linse, der skal lære, hvordan man bruger en hjertestarter, Og det er vigtigt, for førstehjælp og hjertestartere redder liv – og ved et hjertestop kunne hele 75% reddes, hvis flere danskere tilegnede sig enkle førstehjælps-teknikker..

Se videoen her: - Den største gave, du kan give andre, er livet, vans x nasa og det er netop hele formålet med vores video-julekalender, Hvert år rammes godt 3.500 danskere af hjertestop udenfor sygehusene, Kun omkring 8-10% af dem overlever, I mange tilfælde kunne de have været reddet, hvis der havde været en person i nærheden, der kunne førstehjælp, eller hvis man havde en hjertestarter i nærheden, fortæller Formand Henrik Andreasen Fakta om ”Kunsten at redde liv”: Foreningen ”Kunsten at redde liv” blev stiftet i 2012 af forretningsmanden Henrik Andreasen og kunstneren Hanne Koch, der begge havde haft en kritisk oplevelse tæt inde på livet..

Foreningen arbejder med at opsætte hjertestartere i mindre byer og lokalsamfund, hvor økonomien ikke er tilstede, og hvor der ofte er lang responstid for ambulancer. Siden foreningens start har knap 6500 sponsorer bidraget til, at foreningen har kunnet opstille intet mindre end 349 hjertestartere i mindre danske byer. ”Kunsten at redde liv” har været en så stor succes, at foreningen nu er på vej ud over Danmarks grænser og til januar åbner en organisation i Belgien.

Dannebrog stryger efter alt at dømme til tops rundt om i landet i dag, For ingen ringere end Prins Henrik fylder år, Vores velpolstrede prinsgemal runder et skarpt hjørne og kan i dag fejre sin 80 års fødselsdag, LÆS OGSÅ: Fylder 80 år i dag: Hurra til humørbomben Henrik LÆS OGSÅ: Prins Henrik: I gav mig ikke mange chancer vans x nasa Og gennem sit lange royale liv har Prins Henrik beriget os med ikke så få skønne oplevelser, Her kan du gense én af de sjoveste - nemlig da prins Henrik i 2010 besøgte Randers Regnskov og i den anledning fik mulighed for at leve som en blind flagermus for en stund, Og som blind prins kan alt jo ske, som du kan se i dette sjove klip….

Prins Henrik fejrer sig selv på vinslottet Chateau de Cayx i Frankrig med familien i sit skød - og nok også en god flaske rødvin. Der blev dog allerede taget hul på prinsgemalens fødselsdag for flere uger siden, hvor det væltede ind med gaver til den aldrende prins. I forrige uge åbnede han én af de helt store pakker; nemlig et portræt af ham selv i overnaturlig størrelse. Maleriet viser prinsgemalen i tre livsstadier og er malet af Niels Strøbek, og prinsgemalen kan nyde billedet af sig selv på Frederiksborg slot. Også flere af de danske kommuner har i ugernes løb været et smut forbi gavebutikken for at finde en royal prinse-pakke. De syddanske kommuner gav prinsen en knaldrød ATV, som han nu hurtigere kan suse rundt mellem sine vinmarker i Frankrig. Fredensborg Kommunes gave var en anelse mere skrøbelig og ikke lige den gave, som prinsgemalen skal lege alt for meget med. Kommunen havde købt en hesteskulptur med tilhørende rytter - og det var ikke den nyeste skulptur, de havde opstøvet. Skulpturen stammede nemlig fra Ming-dynastiet i Kina fra år 1368 - 1644.

Fredagens liveshow blev det første og sidste for Jacob Bering, Og han er faktisk tilfreds med at blive sendt ud af programmet af sin egen mentor Thomas Blachman, - Jeg er lettet, Jeg tror ikke vans x nasa ”X Factor” var så meget mig, Det tror jeg, man kunne mærke på scenen, De andre gjorde det langt bedre end mig, Jeg havde det godt med, at Blachman tog beslutningen, Jeg synes, han gjorde det rigtige, siger Jacob Bering til SE og HØR, Læs også Jacob Bering sendt ud af "X Factor" Den hurtige exit i det store underholdningsprogram betyder dog ikke, at den talentfulde sanger opgiver musikkarrieren..

- Jeg bliver ved med at lave musik, Jeg har altid været lidt i mod at lægge musikken på Youtube, Sikkert fordi jeg er skeptisk over for mig selv, Jeg tager det bare som det kommer, siger han, Se et galleri med billeder fra første liveshow herunder: X Factor 2016 1, liveshow Sofie Linde holder fri i en uge efter "X Factor"-finalen på fredag Foto: Claus Poulsen 1 / 14 Foto: Claus Poulsen 2 / 14 Foto: Claus Poulsen vans x nasa 3 / 14 4 / 14 Foto: Claus Poulsen 5 / 14 Foto: Claus Poulsen 6 / 14.Seneste

Back to Top