Yeezy 350

Yeezy 350 Nyeste

Hele den nye kollektion til Yeezy 350! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Læs også Simon Kjær skal være far igen SIMON KJÆR ❤ ELINA GOLLERT Still feels like a dream!! 23.06.2017 Et opslag delt af Elina Gollert Kjaer (@gollert.kjaer) den 14, Jul 2017 kl, 11:49 PDT Landsholdsspilleren Simon Kjær var en glad mand, da han i juni blev gift med sin svenske kæreste Elina Gollert, Allerede dagen før brylluppet lagde den 28-årige fodboldspiller et billede på Instagram, hvor han dansede med yeezy 350 sin kommende brud på åben gade i Rom, hvor brylluppet også blev holdt..

Parret har to sønner på henholdsvis tre og halvandet år, Læs også Anna Mee valgt mod sin vilje: Nu fortæller hun, hvad hun gør ANNA MEE ALLERSLEV ❤ CHRISTIAN TARP (Foto: Privat) Det blev et af årets mest omtalte bryllupper, selv om det ikke helt var tilsigtet, For da Københavns daværende beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev, 33, blev gift med Christian Tarp, blev yeezy 350 festen holdt i den store rådhushal i København. Der var 300 gæster til reception, musik og dans..

Men da det kom frem, at Anna Mee Allerslev havde fået hallen stillet gratis til rådighed, var der ramaskrig – og delte meninger om, hvorvidt det var korrekt eller ej.  Det endte med, at Anna Mee Allerslev tilbagebetalte 65.000 kr., som leje af hallen yeezy 350 ville koste, ligesom hun trak sig som politiker, Læs også Amalie Dollerup: - Taler gerne højt om min løn AMALIE DOLLERUP ❤ ANDREAS JEBRO (Foto: Emilia Therese) ”Badehotellet”-stjernen Amalie Dollerup og skuespillerkollegaen Andreas Jebro blev i august gift i Vor Frelsers Kirke i København.  .

”I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig”, skrev Amalie på Instagram. 31-årige Amalie og 33-årige Andreas holdt fest på Krogs Fiskerestaurant, hvor der var masser af mad, drikke og festlige indslag til langt ud på natten. Amalie Dollerup og Andreas Jebro har dannet par i over ti år. De mødte hinanden på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Hvis du ikke har fået nok af kærlighedens fest, så se hvilke udenlandske kendte, der også blev gift i år i galleriet herunder: 

Årets udenlandske gifte 2017 Lillesøster ville bestemt ikke stå tilbage for storesøster, Så da Pippa Middleton i maj skulle giftes, var brylluppet lige så smukt og pompøst, som da søster Kate blev gift med prins William, Også Kate og Williams to børn, prins George på nu fire år og prinsesse Charlotte yeezy 350 på to år, var med – som brudesvend og brudepige, Pippa Middleton, 34, blev gift med den styrtende rige finansmand James Matthews, 42, og vielsen fandt sted i den 900 år gamle St Marc’s Church i Berkshire, Både prins William og prins Harry var blandt gæsterne, og efter vielsen kørte Harry til London for at hente sin dengang mere hemmelige kæreste Meghan Markle, der deltog i den efterfølgende fest, Festen blev holdt hjemme hos Pippas forældre, Carole og Michael Middleton, og rygterne siger, at det celebre bryllup kostede omkring syv millioner kr..

(Foto: All Over, Privat) 1 / 9 Seks millioner kr. anslås det at have kostet, da 36-årige Serena Williams blev gift med IT-millionæren Alexis Ohanian i New Orleans. Det var et eventyrbryllup, hvor gæsterne ikke vidste meget om, hvad der skulle ske. De fik først om morgenen informationerne om dagens program. Blandt de mange gæster var Caroline Wozniacki og hendes forlovede David Lee, Eva Longoria, Beyoncé, JAY-Z og Kim Kardashian. De nygifte havde deres to måneder gamle datter Alexis med på bryllupsbilledet.

(Foto: All Over, Privat) 2 / 9 Den engelske olympiske udspringer Tom Daley, 23, giftede sig den yeezy 350 6, maj med den 20 år ældre Oscarvindende manuskriptforfatter Dustin Lance Black, Det foregik i Dartmoor National Park i England, og ca, 120 gæster var fløjet ind fra USA, hvor Dustin er fra, Tom Daley og Dustin Lance Black blev kærester i 2013, (Foto: All Over, Privat) 3 / 9 4 / 9 Det er ikke kun i serien ”Big Bang Theory”, at Jim Parsons har succes, Det har han også i privatlivet, I maj giftede den 44-årige skuespiller sig med kæresten Todd Spiewak, der er annoncechef, Parret har kendt hinanden i 14 år, men det var først for fem år siden, at Parsons sprang ud som homoseksuel og fortalte, at han var i forhold med en mand..

(Foto: All Over, Privat) 5 / 9 To år efter deres forlovelse blev den yeezy 350 amerikanske skuespiller Julianne Hough, 30, gift med NHL-spilleren Brooks Laich, 34, Brylluppet fandt sted på et luksusresort i Idaho, hvor Julianne er fra, og hun bar en brudekjole til en pris på ca, 150.000 kr, Parret ankom til ceremonien i en båd, og eventyr var det gennemgående tema ved arrangementet, Det fortælles, at festen kostede knap 1,3 millioner kr, (Foto: All Over, Privat) 6 / 9 I argentinske aviser blev det kaldt århundredets bryllup, da Lionel Messi og Antonella Roccuzzo giftede sig på et luksushotel i hans hjemby Rosario, Den 30-årige fodboldstjerne og hans 29-årige hustru har været kærester siden teenageårene, og de har sammen børnene Thiago på fem og Mateo på to år, Der var ca, 250 gæster med til festlighederne, bl.a, en lang række fodboldstjerner, og de blev trakteret med lokale specialiteter og fest til den lyse morgen..Seneste

Back to Top